VEGÁK, FIGYELEM! Ön miért és mióta vegetáriánus?
6 éve, és mind egészségi, mind etikai, mind környezetvédelmi szempontból ideálisnak tartom a magam számára ezt az étrendet.
26 éves nő.
6 éve lassan. mindig erőltették rám, pedig világéletemben undorodtam a hústól. főleg a szagától. még a mai napig elémrakják, és savaznak érte, mert eszem meg :D 6 éve nem fogták fel :D
18L
Sosem voltam oda a húsért, "tudatosan" vegetáriánus egy éve vagyok. Egyrészt ebből az alapvető nemszeretem-dologból kifolyólag, illetve etikai okoktól befolyásolva.
16/l
utolsó- milrt nem bírtál új kérdést kiírni?
egyébként túró, tejtermékek, tojás, szója, bab, lencse, borsó, csonthéjas magok, fehérjepor stb...
Lassan 23 éve. Gerinc meszesedési probléma miatt kezdtem bele, mely miatt előtte már kb. fél évig voltak fájdalmaim. Ezek pár hét alatt eltűntek és azóta sincsenek.
Több ágát kitapasztaltam, a legjobban a paleo elveket betartó lakto-ovo vegetáriánus táplálkozás vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!