Miért nem esznek húst a vegetáriánusok? Mert sajnálják az állatokat? TÖBBI LENT!
és aki boltba vesz húst,az már nem gyilkos?vagy az meg bűnsegéd?-.-
neked komolyan vmi bajod,ha ennyire utálod az embereket:O
am nincs esetleg vmi német felmenőd?hitler is vega volt,és ahogy olvaslak,elég sok a közös bennetek(felsőbbrendűségi képzet,beképzeltség,embergyűlölet)
azért elég meredek kijelenteni olyat,h aki levágja az állatokat,már ember is simán ölne.sztem köztünk te tűnsz a legalkalmasabbnak erre,képzled csak el,mondjuk az orrod előtt elvágnák egy csirke nyakát,mit csináltál?
Én 2 éve vagyok vega, és félévente járok vérvételre (teljes vérkép elemzés), hogy bebizonyítsam nekik, hogy nincs semmi bajom ettől. És érdekes módon, nekem MINDEN értékem tökéletes, míg a húsevő családtagjaimé nem az. Van, hogy 8-9 értékük is túl magas vagy éppen alacsony. Szóval a saját példámból kiindulva meggyőződéssel állítom, hogy a vegetáriánus étrend igenis egészségesebb, mindamellett etikailag is elfogadható, ellentétben a húsevéssel.
16/L
azért mert faluban nőttél fel,még nem kéne azt hinned,h minden ember úgy viselkedik mint a falusiak.barátom is falusi,és néha ki tud akasztani,amikor mondom h mekkora parasztok vannak ott,(nem ő nem az,3év után nyelvvizsgázott angolból,úgy h előtte egy szót nem tanult,19 évesen érettségije,pénzügyi-számviteli képesítése és informatikus képesítése van, emelt töri érettségi 80%osra)neki meg rosszul esik,h ilyet mondok(am a falu felét utálja mert kajak hülyék,pl,videókártyát kimosta egy csaj,h tiszta legyen-.-)
persze ő is eszik húst,tartanak is birkát,múltkor eladtak vmi 5-6dbot és kaptak 100k-t,szal sztem eléggé megéri..maguknak nem szoktak levágni,csak ritkán.nah?akk ő is ilyen ősember?azt elismerem h van rajta szőr,de nem úgy h tiszta dzsungel rajta minden,és szerencsére nem olyan 1 szál vékony,175cm és 80kg.jah és régen amikor volt csirkéjük ő vágta el a nyakukat.
szted ő akkor most hova tartozik?hiába okos,elítéled amiért húst eszik?egyáltalán nem agresszív,szal nem hiszem h félnem kéne attól,h egyszer csak az én nyakamat vágja el
Te nagyon el vagy tévedve. Aki halat eszik, és vegának mondja magát, ez nem igazi vegetáriánus. Az a megnevezés erre, hogy semi-vega, de azokat a legtöbben nem tekintjük vegának, mert nem azok.
De a szóhasználatod az téged minősít. És az alapján, nem tűnsz túl okosnak.
fhúúú,nem mondod??XXD
mivel nem vagyok járatos a témában ezért MEGKÉRDEZTEM.
-.-"
A vegetarianizmus igenis kivitelezhető a betegségek elkerülésével is. Csak használni kéne hozzá az agyad. A tápanyagok kellenek, tehát ha húst nem eszel, akkor máshogyan kell pótolnod, ahelyett, hogy azt mondanád "ez biztosan nem fontos, nem lesz semmi bajom, ha nem eszek egyáltalán." (És kiemelném, hogy itt tápanyagokról beszélek, és NEM táplálékokról, mint például a hús!)
És nem amiatt nézlek le, mert nem vagy járatos a vegetarianizmus témájában, hanem mert olyan stílusban írsz, amilyenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!