Tojás főzése közben miért jönnek ki belőle buborékok?
Figyelt kérdés
Talán, hogy a piacon valaki kiszúrta?2012. máj. 16. 21:37
1/10 anonim válasza:
A tojáshéjon ezer meg ezer icike picike luk van amin bemegy a levegő. Ezért nem szabad csak közvetlen használat előtt megmosni, különben lemosod róla avédőréteget és mindenféle baci is be tud jutni
2/10 anonim válasza:
a víz aljáról jönnek fel a buborékok! :D a forrás miatt :D ehhez nem kell több mint 6 általános :)
3/10 anonim válasza:
"Talán, hogy a piacon valaki kiszúrta?"
ahahahahahahaha
5/10 anonim válasza:
2. Hiába vagy felpontozva, nincs igazad. Máskor figyeld meg jobban, ha tojást fogsz főzni.
A kérdező sem hü*e, gondolom nem arra gondolt, amikor főzés miatt bugyborékol a víz.
6/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy forrás közben a a folyadék nem csak a felületén párolog, hanem a folyadék belsejében is gőzbuborékok keletkeznek. Nem erre gondoltam. Amikor még hideg a víz, már jönnek fel a molekulák.
2012. máj. 16. 22:54
7/10 anonim válasza:
Az első válaszoló mondta jól. A 2. meg buta, mint egy hanyatt döntött dobókocka, és még gázabb, h milyen okosnak hiszi magát...
10/10 anonim válasza:
Kiszúrni biztos nem szúrták ki ! Minden tojásból kijönnek bubik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!