Forralt bor főzése, milyen borból?
Figyelt kérdés
Szeretnék forralt vörös bort csinálni. Ti milyen bort választanátok hozzá? Merlot vagy Kékfrankos, vagy valami mást?
Válaszokat előre is köszönöm
2011. dec. 22. 11:22
2/2 anonim válasza:
Borász szakos hallgatóként azt mondom: JÓ forralt bort, drága borból lehet csinálni!!! Ezzel nem csak én vagyok így, a szakértők is megmondják!
De persze az olcsóból is jó!
Pénztárca kérdése! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!