Augmentin Duo 1g-t és bécsi forralt bort nagyon ne?
Figyelt kérdés
Betegség miatt szerdától szedem az Augmentin-t, naponta kettőt, szombaton megyek Bécsbe és akkor ki kell hagynom a forralt bort, igaz? :(2011. dec. 15. 18:41
2/13 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, ha iszol egyet.
Sőt... :)
Jó szórakozást!
3/13 anonim válasza:
A betegtájékoztató jó dolog, főleg hogy bele van írva, hogy lehet e alkoholt fogyasztani szedése mellett.
5/13 anonim válasza:
a forralt borban nem sok alkohol van, mert elszáll, ahoyg melegítik.
6/13 anonim válasza:
Attól függ hogy csinálják, ahova mi járunk inni, ott éppen hogy felforralják, az nagyon tud ütni :D
7/13 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik és negyedik. Képzeljétek, elolvastam és nincs benne. Ezért kérdeztem meg.
2011. dec. 15. 19:15
8/13 anonim válasza:
Akkor nem tudod értelmezni, mivel minden gyógyszer lapjára rá van írva, hogy lehet e alkoholt inni rá.
9/13 A kérdező kommentje:
Éppenséggel de, tudom értelmezni, de hogy értelmezzem azt, ami nincs benne? De köszönöm, hogy ennyire megkérdőjelezed az intelligenciámat.
2011. dec. 15. 19:18
10/13 anonim válasza:
Ajánlom a kannás bort és a frontint nagyon hatásos felér egy wellness hétvégével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!