Ha elhagyom a hús fogyasztását az okoz lelki változást? Pozitív, vagy negatív hatással van az idegrendszerre, kiegyensúlyozottságra, teljesítőképességre?
tag: "Földlakók"?
Én rossz kedvű voltam, amikor huzamosabb ideig nem ehettem húsfélét, de embere válogatja. Gondolom, tejterméket meg tojást továbbra is fogsz enni.
Földlakók: http://www.youtube.com/watch?v=nDLPma4DFX8
A CC megnyomásával feliratos lesz a videó.
Igen. 2-4 héten belül ölni tudnál egy fél grillcsirkéért. :)
Nyilván egyénfüggő is a dolog, ha valaki korábban sok húst evett és szerette is, nyilván nehezebben hagyja el, mint aki heti 1-szer legyűri, mert muszáj, de nem szereti különösebben.
Én egészségügyi okokból próbáltam elhagyni - nem sikerült. Fáradtnak, kimerültnek, idegesnek éreztem magam, nem tudtam dolgozni (szellemi munka). A vége az lett, hogy úgy mentem haza, hogy most azonnal rendelek egy óriás bécsi szeletet, mert még annyit sem bírok ki, hogy elmenjek vásárolni és főzzek. Ez kb. 4-5 hét után jött el nálam, de a 3. héttől nagyon hiányzott.
Ráadásul folyton ÉHES voltam, a zöldséggel nem laktam jól, szóját nem eszem (egyes vélemények szerint egészségtelen, és a fiatal sportolóknál a szója okozza a hirtelen szívhalált - amikor fut a focista a meccsen, összeesik, és mire odaér a bíró, meghal). Ezért több szénhidrátot ettem, kenyérfélét, több sajtot (ami zsíros) - ezért híztam is.
Most kevesebb húst eszem, mint régebben, jobb minőségűt veszek, figyelek arra, hogy lehetőleg ne homonkezelt és antibiotikumozott legyen, és így nem vagyok rosszul tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!