Ki, miért lett vegetáriánus? Mióta vagy vegetáriánus?
Figyelt kérdés
Kérem ide csak vegák írjanak, vagy olyan normális emberek akik szépen megtudják fogalmazni a mondanivalójukat!2012. jan. 19. 13:37
81/99 anonim válasza:
Rendben ezzel egyetértek, h vallásból meg stb meg mer sajnáljuk az állatokat. De ne mond akkor h összevissza beszéltem...
82/99 anonim válasza:
halascsávó-----nem értem mit kéne megcáfolni amikor TE MAGAD mondtad, hogy hülyeségeket írtál végig.
83/99 anonim válasza:
Istenem...nem tudod mit jelent az h. valami irónikus??
84/99 anonim válasza:
De oké értem. Szerintetek így jobb élni+sajnáljátok az állatokat. Megértettem csak akkor ne mond h. baromságot beszéltem, amikor elég durva ellentmondások vannak az érveitek között felsorakoztatva.
85/99 anonim válasza:
mondanál egypár ilyen ellentmondást?
87/99 anonim válasza:
halascsávó te hány éves vagy, 8? :D esküszöm most már, ezt nem hiszem el :D
88/99 anonim válasza:
Én nem hiszem el hogy minek gondolod magad olyan okosnak...és minek sértegetsz és tereled a szót, ahelyett h. válaszolnál normálisan. Am 18
90/99 anonim válasza:
Aki a vegetáriánusokat szidja fikázza stb az egy alpári tudatlan paraszt/nem a földmüvelö/én nem vagyok az mégsem kezdem öket piszkálni gunyolni stb ha valakinek ehhez van kedve hát csinálja.Mellesleg szerintem egy értelmetlen dolog mégis tiszteletben tartom azt aki az.az ember felépitéséhez kötve midnenevök vagyunk csak agyban döl el hogy nem akar valaki hust enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!