Ki, miért lett vegetáriánus? Mióta vagy vegetáriánus?
Az ember megnyílik meg próbál normálisan hozzáállni a dolgokhoz - ezt komolyan magadra értetted? :D Sírni tudnék a röhögéstől :D
2012. jan. 29. 23:47
52/99 A kérdező kommentje:
hűűűha, kicsit nem figyelek ide azt háború van :-) Mindenre nem tudok reagálni, de véleményem lényege hogy halascsávó húzzon innen és okoskodjon máshol, vagy nézzen utána a témának mielőtt baromságokat irkálna ide...ha pedig mind ezt bosszantásból, unatkozásból írta, javaslom keressen más elfoglaltságot. A vita partnere pedig nagyon kitartó volt, és ész érvekkel támasztotta alá véleményét, gratulálok! (de egy jó tanács, halascsávó félékkel időpazarlás leállni vitatkozni)
ti nem olvassátok a bibliát ugye?
2012. jan. 30. 12:59
Tudom, hogy időpazarlás, de szerencsére most éppen vége a vizsgaidőszaknak és hetek óta más dolgom sincs, mint a szakdolgozatomat írni - unalmamban ráérek az ilyesmire is :D
Amúgy olvastam a Bibliát, pedig ateista vagyok.
2012. jan. 30. 14:03
és mit változtat mindenen h olvastuk-e vagy nem?
2012. jan. 30. 15:44
egyvalami biztos....az h. te magad legbelül tudod az igazságot így vagy úgy...vedd azt is figyelembe h. az igazság meg az h. te hogyan látod a dolgokat az 2 külön dolog tudod te hisz elég értelmes embernek ismertelek meg többé kevésbé :)
2012. jan. 30. 15:46
Dehogyis, én tudom, hogy igazam van, a félrebeszélésed pedig nem változtat ezen :D
Egyébként ha már a Bibliával dobálózol, onnan is van egy jó idézet:
"És mondá Isten: Íme néktek adok minden maghozó füvet az egész Föld színén, és minden fát, amelyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül. A föld minden vadainak pedig, és az ég minden madarainak...a zöld füveket adom eledelül."
Sehol nem említi, hogy egyetek állatokat, mészároljatok :)
2012. jan. 30. 16:24
a bibliát azért hoztam szóba mert arra tanít h. legyünk jók és miután valaki azt mondja h. oké igazad van sajnálom akkor nem még tovább beszólogat. De még jó h. legalább magadat nem tudod becsapni rám lehet mondani h. összevissza beszéltem és itt mindenki rám is fogja dehát azért kicsit sanszos a dolog...mondom magadat nem tudod becsapni ez a lényeg.
2012. jan. 30. 19:11
halascsávó- itt dobálózol az erkölcstanaiddal miközben ilyeneket írogatsz:
"mindenféle jöttment hülyeségeket írtam ide h. bosszantsalak titeket"
2012. jan. 30. 19:22
az h. nemtudod mi az az irónia az a te bajod
2012. jan. 30. 19:29
Kapcsolódó kérdések: