Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ki, miért lett vegetáriánus?...

Ki, miért lett vegetáriánus? Mióta vagy vegetáriánus?

Figyelt kérdés
Kérem ide csak vegák írjanak, vagy olyan normális emberek akik szépen megtudják fogalmazni a mondanivalójukat!
2012. jan. 19. 13:37
 71/99 anonim ***** válasza:
100%

"hogy aztmondom oké hülyevoltam na?"

"Lakjatok csak jól fénnyel xd LOL"

"még jó hogy oda írok ahova akarok szépen is néznénk ki ha nem szolhatnék hozzá mer nem vagyok"

"privátba elküldhetnéd a neved meg h hol laksz szeretnélek megismerni jobban."

"aha jó elárulom h. egész végig csak trollkodtam és mindenféle jöttment hülyeségeket írtam ide h. bosszantsalak titeket:)"

nem akartam bemásolni az össze kommentedet. megtanulhatnál írásjeleket il. vesszőt használni

egy pár példa éleselméjűségedről.

2012. jan. 30. 21:41
 72/99 anonim ***** válasza:
0%
Gondoltam h. ezt fogod felhozni elég kiszámítható vagy nemtudom mondták-e...de am nem erre voltam kíváncsi hanem a tárgyilagos dolgokra amik a kérdéssel kapcsolatosak....
2012. jan. 30. 22:07
 73/99 anonim ***** válasza:
100%

:D:D:D:D Rég szórakoztam ilyen jól :D

Amúgy halascsávónak nem csak az írásjelek fogalmával kellene megismerkednie, hanem a helyesírással és a szövegkohézióval is. Az értelmi szint az más kérdés :D

2012. jan. 30. 22:18
 74/99 anonim ***** válasza:
0%
Hát amibe lehet, abba tényleg bele is köttök :) ez tetszik, így már több értelme van. Csak abba kéne hagyni az offolást bár mentségetekre szóljon én kezdtem el...
2012. jan. 30. 22:27
 75/99 anonim ***** válasza:
100%
Mert mit akarsz még beszélni a témáról? Konkrétan már minden észérvet felhoztam a téma mellett, és egy normális ellenérvet nem hallottam még. Szerintem meddő vita.
2012. jan. 30. 22:50
 76/99 anonim ***** válasza:
0%
Cáfolj meg valamit amit írtam, ha annyira összevissza beszéltem a témával kapcsolatosan.
2012. jan. 30. 23:27
 77/99 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom feltűnt-e, hogy már mindent megcáfoltam.
2012. jan. 30. 23:31
 78/99 anonim ***** válasza:
0%
Normális ellenérvet, ill. ártatlan kérdéseket biztos hallottál, max nem tetszettek...de tudom megin össze-vissza beszélek, köszönöm ezt már hallottam párszor...
2012. jan. 30. 23:33
 79/99 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted az ember növényevő, erre mindenképp reagáltam...nem válaszoltál csak bemásoltad milyen milyen különbségek vannak a húsevő és növényevő állatok között, majd ebből leszűrted h az ember növényevő....

Szerinted Indiában rohadt okosak az emberek mert 80%-uk vega, válaszoltam elmondtam hogy élnek ott az emberek, hogy néznek ki ott az emberek és mi lehet a valószínűbb ok...nem reagáltál...

Megkérdeztem hogy lehet az ember teljesen növényevő, ha eszel állati fehérjét is (tojás,tej) mert ugye a növényevő állatok nem tudnak mit kezdeni az állati eredetű fehérjével, akkor itt már bukott is a történet h az ember növényevő...megcáfoltam nem reagáltál....de mellette azt mondod összevissza beszélek és már minden megcáfoltál abból amit mondtam. Hol itt az igazság?

2012. jan. 31. 00:11
 80/99 A kérdező kommentje:
Tudod mit halascsávó, legyen igazad! Egy olyan kérdést tettem fel amire lehetne ennyivel válaszolni pl.:a vallásom miatt vagyok vegetáriánus 10éve, vagy nem vagyok vegetáriánus és nem is leszek...neked ez utóbbit kellett volna írnod (ha már nagyon szeretnél ide írni), nem pedig 7oldalon át csupa baromságokat! Remélem még gyerek vagy azért ilyen a felfogásod,hozzáállásod. A Bibliás írásodon megakadt a szemem és csak ennyit fűznék hozzá: NE ÖLJ!!!! A növény vagy húsevő témához pedig annyit hogy az evolúciónak köszönhetően mi már nem ösztön lények vagyunk...egyébként a majmok étkezési szokásába sem tartozik bele se a disznó, se a cápa hús, ők az állati fehérje nagy részét a rovarokból nyerik ki. Őket az ösztöneik uralják, én meg értelmes gondolkodó emberré fejlődtem, aki gyereket sem fog csinálni csak azért mert párzási időszak van.
2012. jan. 31. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!