Ki, miért lett vegetáriánus? Mióta vagy vegetáriánus?
"hogy aztmondom oké hülyevoltam na?"
"Lakjatok csak jól fénnyel xd LOL"
"még jó hogy oda írok ahova akarok szépen is néznénk ki ha nem szolhatnék hozzá mer nem vagyok"
"privátba elküldhetnéd a neved meg h hol laksz szeretnélek megismerni jobban."
"aha jó elárulom h. egész végig csak trollkodtam és mindenféle jöttment hülyeségeket írtam ide h. bosszantsalak titeket:)"
nem akartam bemásolni az össze kommentedet. megtanulhatnál írásjeleket il. vesszőt használni
egy pár példa éleselméjűségedről.
:D:D:D:D Rég szórakoztam ilyen jól :D
Amúgy halascsávónak nem csak az írásjelek fogalmával kellene megismerkednie, hanem a helyesírással és a szövegkohézióval is. Az értelmi szint az más kérdés :D
Szerinted az ember növényevő, erre mindenképp reagáltam...nem válaszoltál csak bemásoltad milyen milyen különbségek vannak a húsevő és növényevő állatok között, majd ebből leszűrted h az ember növényevő....
Szerinted Indiában rohadt okosak az emberek mert 80%-uk vega, válaszoltam elmondtam hogy élnek ott az emberek, hogy néznek ki ott az emberek és mi lehet a valószínűbb ok...nem reagáltál...
Megkérdeztem hogy lehet az ember teljesen növényevő, ha eszel állati fehérjét is (tojás,tej) mert ugye a növényevő állatok nem tudnak mit kezdeni az állati eredetű fehérjével, akkor itt már bukott is a történet h az ember növényevő...megcáfoltam nem reagáltál....de mellette azt mondod összevissza beszélek és már minden megcáfoltál abból amit mondtam. Hol itt az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!