A vegánoknak nem hiányzik a sajt, és a tojás?
Én lakto-ovo vegetáriánus vagyok,tehát húst nem eszek,viszont tejterméket,és tojást igen.
Számomra nélkülözhetetlen a tojás pl.a bundáskenyérhez,a sajt rántva vagy szendvicsekbe,vagy akár salátákhoz.Szóval a vegánok mivel pótólják a sajtot és a tojást?
01 42
elárulnád miért hiányozna a fehérje?
és hogy lehettek olyan elvetemültek, hogy szilveszter éjjel gépeztek?
És hogy lehettek olyan elvetemültek, hogy szilveszter éjjel gépeztek?
Én pl. szeretek bulizni, de egy jó szilveszteri buliban sem voltam még, ezért egy ideje már nem is járok. Idén is itthon voltam a családommal, koccintottunk éjfélkor meg minden, előtte is együtt töltöttük az időt. Nem hiszem, hogy elvetemültség, ha utána lefekvés előtt felnéz az ember netre. Mondjuk én hajnali 5-ig tanultam utána a holnapi vizsgámra, de az más kérdés:)
A lényeg, hogy nem kell élből hülyének nézni az embert.
Amúgy kérdező, ezt én sem tudom elképzelni. Próbáltam már a növényi sajtot, és az pl. z én meglátásom szerint irtózatos. Nem olvad meg, ha kisütöm, stb...
A szójatej viszont ízlik:) A tojással meg az a baj, hogy egy halom kedvenc ételemhez nélkülözhetetlen.
Nem. A tojás iszonyat büdös, a sajt túl zsíros... ha az ember nem eszi egy ideig.
Panírhoz: tojás helyett csicseriborsó liszt.
Sütemények, tésztafélék: ki lehet hagyni belőlük a tojást, ugyanolyan lesz.
Tésztákra, pogácsára, pizzára jó a tofu sajt helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!