Vegetáriánusok, ilyen helyzetben ti mit csinálnátok? Tapasztalatokat is szívesen meghallgatok.
Figyelt kérdés
Én három éve ovo-lakto vegetáriánus vagyok. Most elkaptam egy csúnya arcüreggyulladást és egyszerűen nem tudok kigyógyulni belőle. A családom azt mondja, hogy ez azért van, mert le van gyengülve a szervezetem és húst kéne ennem. Én nem akarok és nem is fogok húst enni, abban viszont lehet némi igazság, hogy gyenge egy kicsit az immunrendszerem. Az orvosom antibiotikumot, C- vitamint, multi vitamint és orrspray-t írt fel, de négy napja nem akarok javulni. 22/L2011. dec. 11. 11:06
11/11 anonim válasza:
a nátha nem válogat....a vegetáriánus életmód elsősorban a lassan kifejlődő betegségek kockázatát csökkenti, például: rák,daganat, csontritkulás. Egyél sok gyümölcsöt ,zöldséget, a húsban nincs c-vitamin szóval ne hallgass a szüleidre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!