Miért lesz vegetariánus valaki?
Azt a marhaságot ki a fene mondta, hogy a csimpánz csak bogarakat eszik? A bonobók (törpecsimpánz) igenis vadászni szoktak, akár kisebb majmokra is. A madárfiókákról nem is beszélve. Még a kannibalizmust is megfigyelték náluk.
Látom, majd mindenkinek az idealizált "majom bottal termeszt eszik" című kép maradt meg....
Gondolom májat eszel minden nap...
Kedves kardoskodó mindenevő.
„nem, de szoktam. ellenben húst majdnem minden nap eszem. van, amikor csak felvágott jut (inkább nem nézem meg, mi van benne), de van mikor valami normális sült hús, stb. egészséges vagyok, és deli.”
Én is minden nap. Csakhogy azt is tudom mi van a szalámiban és parizerben, és hogy készül. Horror, de szeretem, szóval nem borzaszt el.
"...amikor csak felvágott jut (inkább nem nézem meg, mi van benne)"
"Voltam már disznótoron. Láttam mien gusztustalan. Még is megeszem mert isteni finom"
"Csakhogy azt is tudom mi van a szalámiban és parizerben, és hogy készül. Horror, de szeretem, szóval nem borzaszt el."
Bünteti a törvény ha ezeket a mondatokat beleírom valamibe,amit utána köznyilvánra viszek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!