Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért van, hogy a vegákra...

Miért van, hogy a vegákra gyakran úgy reagálnak mint egy most szabadult anyagyilkosra?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 20:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Én is vegetáriánus vagyok 15 éve,és a gyerekem is.Egészségesek vagyunk,és nem vagyunk vérszegények sem.A családunkban több vérszegény is van,akik nem vegetáriánusok.Én is húst ettem gyerekként,mégis olyan mértékű vashiányom volt,hogy injekciókat kaptam emiatt.Mióta vegetáriánus vagyok azóta egyszer sem volt rossz a vérképem,még a terhességem alatt sem,és a 3 éves gyerekemnek sem.Izmos,erős gyerek.Antibiotikumot még nem szedett,mert nem volt rá szükség.Nem a hús amire szüksége van a szervezetnek,hanem a helyes táplálkozásra,hogy minden fontos ásványi anyagot,vitamint,és fehérjét bevigyünk.Én nem erőltetem senkire a véleményem,de nekem se akarja már mindig mindenki megmagyarázni,hogy hús nélkül egészségtelen élni.Könyveket olvastam,orvosi előadásokra jártam a témával kapcsolatban,így engem nem győz meg senki arról,hogy hozzájáruljak az állatmészárláshoz.Ha valaki másképp gondolja,tegye,de ne sértegessen másokat.Köszönöm.
2009. aug. 2. 17:36
 12/13 anonim válasza:
74%
hát én nem tartom gyilkosnak egyiket se de szerintem hülyeség. ha eszek valamit akkor az legyen az amit akarok ne brokkoli vagy növény. persze ha azt kívánok akkor akármikor de ha egy jó szaftos pörköltet ennék vagy tepertőzni támad kedvem akkor rühellném ha egy vega beszólna
2009. okt. 1. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
07-04 14:21 --- 19 vagyok,és nem tartok se kutyát,se macskát.Figyelj,ezek ÁLLAT-ok,ne tekint úgy rájuk,mintha emberek lennének.
2009. okt. 2. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!