Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egy vegának vagy egy nagyon...

Egy vegának vagy egy nagyon egészségesen táplálkozónak mit lehet vinni ajándékba?

Figyelt kérdés

csoki...de abban van tej

mit?

2011. szept. 2. 23:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A liszttel meg nem tudom elképzelni, mi lehetne, pedig vega vagyok már elég rég :) Max, ha valaki fogyókúrázik.
2011. szept. 5. 14:13
 22/24 anonim ***** válasza:
46%

Első! A vegetáriánus nem azt jelenti, hogy nem eszik húst. A vegetáriánus - elméletileg - nem eszik állati eredetű ételt, tehát tejet, tojást stb.

Persze van aki pl csak húst nem eszik...

2011. szept. 13. 14:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Ja a válasz lemaradt: szerintem egy finom bonbon, vagy esetleg egy üveg drágább bor, ha olyan alkalomra akarsz ajándékozni. :)
2011. szept. 13. 14:48
 24/24 anonim ***** válasza:

"...A vegetáriánus nem azt jelenti, hogy nem eszik húst. A vegetáriánus - elméletileg - nem eszik állati eredetű ételt, tehát tejet, tojást stb..."

A vegetáriánusok nem eszik semmilyen állat húsát vagy belsőségeit (tehát csirkét, halat sem, és semmilyen tengeri állatot sem). de fogyaszthatnak tejtermékeket és/vagy tojást.

A vegánok semmilyen állati eredetű élelmet nem fogyasztanak (tejet és tojást sem). Ezenkívül kerülik a bőr, szőrme, toll, csont, selyem stb felhasználásával készült termékek használatát, nem használnak állatokon tesztelt termékeket, vagy olyan kozmetikumokat, amik állati eredetű anyagokat tartalmaznak.

2013. okt. 2. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!