Akad itt valaki aki a New Start életmódrendszer szerint él? Vagy ha nem: mi a véleményed róla?
nézegettem mostanában a honlapjukat meg pár angol oldalt, de szívesen beszélgetnék valakivel, aki így is él.
köszönöm előre is!
TÁPLÁLKOZÁS / NUTRITION
A helyes táplálkozás az egészség egyik alapköve. Nem csoda, hiszen amit elfogyasztunk, abból táplálkozik a testünk.
TESTMOZGÁS / EXERCISE
A mozgás az élet egyik törvénye. Kondicionáló testmozgásra van szükségünk. A cél minimum 20-30 percet mozogjunk a teherbírás határán legalább 5-ször hetente. A test kondíciója könnyen visszaeshet, ha nem rendszeres a testmozgás.
VÍZ / WATER
Testünk 60%-a víz, ezért nagyon fontos, hogy mikor, és mennyit igyunk. Emellett vízre van szüksége a belső és külső tisztításhoz. Igyunk 6-8 pohár vizet naponta! Még ennél is többet, ha verejtékezünk.
NAPFÉNY / SUN
A napfénynek több jótékony hatása is van a testre. Természetes D-vitaminnal látja el szervezetünket és kismértékben a koleszterinszintet is csökkenti. Használjuk, amennyit csak lehet, de óvakodjunk a napégéstől. Már fél arcunk legalább 10 perces napoztatása elegendő ahhoz, hogy a napi szükséges D-vitamin mennyiséget megkaphassuk. A D-vitamin heteken át tárolódik testünk zsírsejtjeiben.
MÉRTÉKLETESSÉG / TEMPERANCE
A jó dolgok mértékkel történő használata, és a rossz dolgok elkerülése magától értetődő, mégis sokszor nehéz megvalósítani. Ha valamit nagyon szeretünk, nehéz mértékletesnek lenni. A mértékletesség egy különleges képesség.
LEVEGŐ / AIR
A friss, tiszta levegő nélkülözhetetlen. Ez cigarettafüst és szmog nélküli környezetet jelent. Az erdőkben, tavaknál, tengereknél található, negatív ionizált részecskékben gazdag levegő az egyik legjobb orvosság. A mély légzés is legyen testmozgásunk része!
PIHENÉS / REST
A feltöltődéshez pihenés kell, mivel az alvás közben tudja a test megújítani saját magát. Az egészségnek sokféle pihenésre szüksége van, de a legédesebb pihenés a munka utáni pihenés. A korai lefekvés, és a korai felkelés a NEWSTART alapelvei.
BIZODALOM / TRUST
A testi és lelki egészség elválaszthatatlan."Bizodalmad legyen az Úrban teljes elmédből; a magad értelmére pedig ne támaszkodjál. Minden te útaidban megismered őt; akkor ő igazgatja a te útaidat." (Példabeszédek 3:5-6) Az Istenbe vetett hit vezethet el a helyes döntésekhez.
Nagyon jó véleményem van róla. Szerintem szenzációs!!! 2 éve ismertem meg, még nem tudom teljesen megvalósítani, de amit átvettem belőle, nagyon a javamra vált. Sokkal jobban vagyok, az allergiám majdnem teljesen elmúlt!!!
Ismerek olyanokat, akik eszerint élnek teljesen, makk egészségesek!
Én egy életmódtáborban ismerkedtem meg vele, akinek csak tudom, terjesztem, senki nem bánta meg, hogy belefogott.
Próbáld meg!!! Megéri.Életed egyik legjobb döntése lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!