Hogyan tud bárki is meglenni hús nélkül?
Figyelt kérdés
Én nemtudnék nélküle meglenni, szerintem a legfontosabb élelmiszer.
Kort és nemet is írjatok.
17F
2011. aug. 28. 10:30
41/46 anonim válasza:
én már ott vagyok ezekkel a 67% félékkel,hogy 'sz*rjuk le'.egyszerűen süt a butaság. miért magyarázgatunk nekik?
14/F vega hajráááá :))))
42/46 anonim válasza:
hús kivételével minden eszek, és nincs egészségügyi panaszom :3
43/46 anonim válasza:
az hogy valaki elgyengül egyáltalán nembiztos h attol van h nem eszik hust! nemtudommiért kell a vegákat szidni amikor aztse tudod miért csinálják vagy milyen ez az egész. azt gondolom h van aki a tököt vagy az epret vagy a sajtot nem szereti mi vegák meg a hust ennyire egyszerű a dolog.amugymeg én(mi) se szidlak/unk azért mert hust eszel és igenis lehet potolni a husban lévő szükséges tápanyagokat. 15/vegalány
44/46 anonim válasza:
Vaó, 15 éves vegalány :O :)
Nincs kedved írni privát üzenetet? :)
18/F vega
45/46 anonim válasza:
ennyire tetszett amit irtam? 15/vegalány
46/46 anonim válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:09
Igen :) Meg, szeretnék vegetáriánusokkal ismerkedni :)
Itt egy kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__22287..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!