Hogyan tud bárki is meglenni hús nélkül?
Figyelt kérdés
Én nemtudnék nélküle meglenni, szerintem a legfontosabb élelmiszer.
Kort és nemet is írjatok.
17F
2011. aug. 28. 10:30
1/46 anonim válasza:
Én nagyon- nagyon ritkán eszem csirkehúst, de már azt se nagyon, egyébként semmi mást. Egyszerűen nem is kívánom, és tök jól megvagyok nélküle. Egyébként abban igazad vagy, hogy fontos a táplálkozásban, mert olyan anyagokat tartalmaz,amit más élelmiszerrel nem lehet helyettesíteni.
19,L
2/46 Tom Benko válasza:
Az alapvető élelmiszerek egyike, úgyhogy nehéz meglenni nélküle, de szervezettől is függ.
3/46 A kérdező kommentje:
Az én szervezetem olyan hogy nagyon sok húst megbírok enni és gyorsan lebontja. A szüleim gyakran mondják hogy legszivesebben mindig csak húst ennék. Na ez igaz. Persze sok köretet is eszek hozzá. Én nemszeretnék olyan csenevész lenni mint a vegák. Így se vagyok dagadt, normálisan nézek ki.
2011. aug. 28. 10:42
4/46 anonim válasza:
az ember nem attól csenevész, mert vega. Elhiszem, hogy a zsíros hús hízlal, de ugyanúgy a szénhidrát is. én ismerek nem is egy olyan embert, aki vega, és mégis könnyebben átugrod, mint megkerülöd.
5/46 anonim válasza:
én sem tudnék meglenni hús nélkül, nem tudom, egyeseknek hogy megy..de hát, mindenki egyen azt, ami jól esik neki.
6/46 anonim válasza:
Úgy, hogy minden ember más. Van, aki nem akar vegetáriánus lenni, egyszerűen csak nem szereti a húst. Mint ahogy más a tököt, vagy zöldbabot, stb.
7/46 anonim válasza:
Szereti a zoldségeket, gyumölcsöket, szóját,tofut. ezekkel szerintem el lehet érni közel azonos minöségü étkezést. én válogatós vagyok és csak pár féle zöldséget szeretek. pedig szivesen lennék vega, de így mindenféle hiánybetegségekben szenvednék. szerintem szokás kérdése.
8/46 anonim válasza:
Egy-egy húsmentes napot még el tudok viselni, de a másodiknál már gyenge vagyok, nem találom a helyem. Nem tudnék hús nélkül élni. (Egyébként nem is tanácsos, hisz a felépítésünk is arról árulkodik, hogy az embert vegyes táplálkozásra tervezték.)
9/46 anonim válasza:
én nem eszem húst, zöldséget és gyümölcsöt se nagyon, és tök jól vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!