Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan tud bárki is meglenni...

Hogyan tud bárki is meglenni hús nélkül?

Figyelt kérdés

Én nemtudnék nélküle meglenni, szerintem a legfontosabb élelmiszer.

Kort és nemet is írjatok.

17F

2011. aug. 28. 10:30
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
36%

Én nagyon- nagyon ritkán eszem csirkehúst, de már azt se nagyon, egyébként semmi mást. Egyszerűen nem is kívánom, és tök jól megvagyok nélküle. Egyébként abban igazad vagy, hogy fontos a táplálkozásban, mert olyan anyagokat tartalmaz,amit más élelmiszerrel nem lehet helyettesíteni.

19,L

2011. aug. 28. 10:35
 2/46 Tom Benko ***** válasza:
38%
Az alapvető élelmiszerek egyike, úgyhogy nehéz meglenni nélküle, de szervezettől is függ.
2011. aug. 28. 10:37
 3/46 A kérdező kommentje:
Az én szervezetem olyan hogy nagyon sok húst megbírok enni és gyorsan lebontja. A szüleim gyakran mondják hogy legszivesebben mindig csak húst ennék. Na ez igaz. Persze sok köretet is eszek hozzá. Én nemszeretnék olyan csenevész lenni mint a vegák. Így se vagyok dagadt, normálisan nézek ki.
2011. aug. 28. 10:42
 4/46 anonim ***** válasza:
81%
az ember nem attól csenevész, mert vega. Elhiszem, hogy a zsíros hús hízlal, de ugyanúgy a szénhidrát is. én ismerek nem is egy olyan embert, aki vega, és mégis könnyebben átugrod, mint megkerülöd.
2011. aug. 28. 10:48
 5/46 anonim ***** válasza:
26%
én sem tudnék meglenni hús nélkül, nem tudom, egyeseknek hogy megy..de hát, mindenki egyen azt, ami jól esik neki.
2011. aug. 28. 10:49
 6/46 anonim ***** válasza:
83%
Úgy, hogy minden ember más. Van, aki nem akar vegetáriánus lenni, egyszerűen csak nem szereti a húst. Mint ahogy más a tököt, vagy zöldbabot, stb.
2011. aug. 28. 10:49
 7/46 anonim ***** válasza:
83%
Szereti a zoldségeket, gyumölcsöket, szóját,tofut. ezekkel szerintem el lehet érni közel azonos minöségü étkezést. én válogatós vagyok és csak pár féle zöldséget szeretek. pedig szivesen lennék vega, de így mindenféle hiánybetegségekben szenvednék. szerintem szokás kérdése.
2011. aug. 28. 11:07
 8/46 anonim ***** válasza:
42%
Egy-egy húsmentes napot még el tudok viselni, de a másodiknál már gyenge vagyok, nem találom a helyem. Nem tudnék hús nélkül élni. (Egyébként nem is tanácsos, hisz a felépítésünk is arról árulkodik, hogy az embert vegyes táplálkozásra tervezték.)
2011. aug. 28. 11:38
 9/46 anonim ***** válasza:
10%
én nem eszem húst, zöldséget és gyümölcsöt se nagyon, és tök jól vagyok!
2011. aug. 28. 12:02
 10/46 anonim ***** válasza:
76%
akkor mit eszel?
2011. aug. 28. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!