Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan tud bárki is meglenni...

Hogyan tud bárki is meglenni hús nélkül?

Figyelt kérdés

Én nemtudnék nélküle meglenni, szerintem a legfontosabb élelmiszer.

Kort és nemet is írjatok.

17F

2011. aug. 28. 10:30
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
48%
ha azt hiszed hogy a tescos csirke, a sajburger, meg hotdog rohadt egéséges akkor kajáljad. 14/f
2011. aug. 28. 17:27
 22/46 A kérdező kommentje:
Kimondta hogy én azokat a húsokat eszem? Én sajtburgert és társait néha eszek. Én olyan kajákat részesítem előnyben mint a karaj, pecsenye stb. Persze csirkét is szoktam enni nemfeltétlenül tescosat, mert legtöbbször mezőgazdasági húsboltból vesszük.
2011. aug. 28. 17:36
 23/46 anonim ***** válasza:
35%

Jó kérdés kérdező.Ez már bennem is megfogalmazódott párszor,van Pécsett egy Vega házaspár ismerősöm...és hát rossz nézni..tök csinik voltak mikor még ettek húst,most meg aszaltak lettek szó szerint. Úgy gondolom,hogy hús nélkül nem lehet jól lakni,a Vegák mindig zabálnak..Éljen a hús :))

17/L

2011. aug. 28. 17:59
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, 14 évesen lettem vega, a büdös életben nem voltam még kórházban sem, 176 centi vagyok, 63 kiló.

Ha egészségtelen lenne az ,hogy nem eszünk húst, akkor már rég nagy dobra verve hirdették volna hogy baj van vele...végeztek kutatásokat ,annyit állapítottak meg ,hogy jóval egészségesebbek vagyunk, kevesebb elhízott van közöttünk és nagyobb eséllyel születik lány gyermekünk. A vegaság nem új keletű dolog... ezer éve is voltak vegetáriánusok(pl. Platon). Több száz év alatt soha,senkinek nem lett baja. De kérdeznék egyet.

Mióta is beteg a nép ? Igen, a nagyi bírja a strapát,de a gyerekeik mára a legegészségtelenebb korosztályhoz tartoznak. Sőt,az ő gyerekeik is.

Mikor kezdett megszokottá válni a szívroham? Miért kezdett gyakori válni, hogy egy 8 éves kislány menstruál? Miért kezd több elhízott lenni? Hol volt az a pont, amikor egy 50 éves ember halálhíre általános jelenségé vált?

És vajon...mikor kezdték a társadalmat vágóhídi hússal tömni?

2011. aug. 28. 18:51
 25/46 anonim ***** válasza:
59%
utolsóhoz hozzá teszem, hogy az illuminátus dögök propagandája és nézd meg ,hogy bedőlnek. áh, nincs remény... legyél vega és imádkozz,hogy mással ne tegyenek tönkre a mocskok.
2011. aug. 28. 19:21
 26/46 A kérdező kommentje:
Az hogy sokan meghalnak a sok vegyszer és műanyagok miatt is van. Esetleg sugárzó anyagok miatt. Legtöbben nem szoktak elhízni a hústól amúgy sem. És van egy vega ismerősöm és ő is megmondta hogy egyáltalán nem egészségesebb vegának lenni, sőt... de ő azt mondta nem eszik állatot.
2011. aug. 28. 21:47
 27/46 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdező!

Próbáld ki egy hétig, ha nem bírod ki megeszem a kalapom! Persze ne úgy, hogy fogod magad és nem eszel húst egy hétig, hanem tanulj meg előtte vega ételeket főzni(pl falafel), vagy járj azon a héten minden nap vega étterembe.

F/18 vega

2011. aug. 28. 22:11
 28/46 A kérdező kommentje:
Na ne fárassz légyszi.:D A hús a kedvenc ételem, nem mondanék le róla csak ezért. Egyébként ha egy darabig nemeszek elég húst akkor sokkal gyengébbnek érzem magam akkor nincs bennem annyi energia stb. Ráadásul nagyon hamar újra éhes leszek. Akkor képzeld el ha egyáltalán nem ennék. Össze is esnék.
2011. aug. 28. 22:21
 29/46 anonim ***** válasza:
86%

Akkor te beteg lehetsz, mert egy hétig étel nélkül is lehet bírni, nem hogy csak hús nélkül :) Ez inkább függőség mint tényleges szükséglet. Igen van olyan alkat, aki jobban emészti a húst, de attól függetlenül egy hétig bárki kibírja :) Sőt, akár egy életen át is. Hús függőség létezik, van benne a koffeinhez hasonló hatást kifejtő anyag több is, emiatt érezheted magad fáradtnak.

Egyébként bocs, de ki fáraszt ki? Én vettem a fáradtságot és válaszoltam a kérdésre, erre most látom, hogy tulajdonképpen nem is vagy kíváncsi a válaszokra, csak az alkalmat keresed, hogy trollkodj egy kicsit. Vagy tévedek?

2011. aug. 28. 22:28
 30/46 anonim ***** válasza:
47%

Ez egy felesleges vita szerintem.

Aki kívánja a húst, az valószínűleg azért, mert szüksége van rá a szervezetének. Aki nem, annak meg kevésbé.

Én is vega voltam egy darabig meggyőződésből, aztán egy idő után már annyira kívántam a finom husi illatát, hogy nem bírtam ellenállni. Van, aki meg rosszul van a szagától.

Szerintem a testünk elég jól jelzi, ha figyelünk rá, hogy mikor mire van szüksége. Ezért kívánunk meg néha bizonyos ételeket, máskor meg rá se tudunk nézni.

Sztem felesleges egymást győzködni ezügyben.

Akinek nem esik jól, ne egye. Akinek igen, az meg igen.

Nagyszüleim tipikus falusi táplálékon éltek egész életükben, mindketten túlélték a 80-at. Nem ezen fog múlni, hogy meddig élsz.

Régen sokkal alacsonyabb volt az átlagéletkor, a betegségek miatt is, de azt sem lehet mondani, hogy sokkal egészségesebben étkeztek volna.

2011. aug. 28. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!