Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Találkoztatok már Teszkós...

Találkoztatok már Teszkós zöldség mixben 3cm-es rovarral?

Figyelt kérdés

Én igen.. Undorító volt rápillantani miután a zöldség felét már megettem..

Ti mit tennétek?

(Töltök fel mindjárt képet..)

2011. aug. 12. 22:46
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Én egyszer üveges lecsóban találtam hernyóbőrt, de jó nagyot, háát én is már épp csemegéztem mikor megláttam. Nah azóta sem eszem üveges lecsót. :S Amúgy az a ciki ezzel hogy nem tudod bizonyítani mert felbontottad... Szerintem úgy már nem tudod. Max ha zárt csomagolásban kívülről látszik a bogár. De addig amíg ilyet nem találsz sajnos nem tudsz mit tenni.
2011. aug. 12. 23:49
 22/32 anonim válasza:
ezdedurva:o csak kíváncsiságból... melyik város tescoja?
2011. aug. 12. 23:52
 23/32 anonim ***** válasza:
Nagyon kemény... Én egyszer kenyérbe belesütve találkoztam hatalmas ízeltlábúval, az is nagyon undorító volt.
2011. aug. 13. 00:04
 24/32 tetro ***** válasza:
a tesco egy szar, de a salátába azért belekeveredhet egy bogár akárhol...
2011. aug. 13. 00:37
 25/32 anonim ***** válasza:
A Tesconak, a fogyasztóvédelmiseknek és a Homárnak is küldd el a képeket + panaszlevelet. Tisztára nyalják a segged utána. :D
2011. aug. 13. 01:17
 26/32 anonim ***** válasza:
Tedd meg azt a szívességet, hogy megírod pontosan a homárnak, egy kis cikket. Ott hozzáértő kommentelők majd segítenek, hogy mi tévő legyél.
2011. aug. 13. 01:21
 27/32 anonim ***** válasza:

ne viccelődjél már, meg kell mosni a zöldséget és nem lesz benne poloska - ez nem tesco függő, pláne, hogy nem a teszkó gyártja

amit fentebb írtak, hogy a joghurtban volt, az probléma

2011. aug. 13. 02:41
 28/32 anonim ***** válasza:

[link]

Ide is tessék beküldeni a fotót a tesco gazdaságos ,húsos zöldségkeverékről.

Mellesleg itt érdemes időnként nézelődni, mi minden van még az élelmiszerekben poloskán kívül és mit nem ajánlatos megvásárolni.

Igen ez egy poloska.Lehet, hogy bizonyos országokban még örülnének is neki, hogy meglepetés csemege is volt a zacskóban, én viszont igencsak dühös lennék, ha ilyesmivel veszélyeztetnék az egészségem, mivel tuti, ha az én tányéromon tűnne fel ilyesmi, először szívbajt, aztán gyomorrontást, végül idegrohamot kapnék.

2011. aug. 13. 07:54
 29/32 anonim ***** válasza:
01:17 jól írja.Én dolgoztam egy nagy üzletben,ott is voltak ilyen problémák.Akik írtak a központba,és esetleg újságba,azoknak kinyalták a seggét,kapták után a nagy értékű vásárlási utalványokat,30-50 ezreseket,így kértek elnézést a vevőktől!Voltak sokan,akik már sportot űztek belőle,mert elment a híre,hogy ezt meglehet csinálni ennél a cégnél,és már direkt utaztak az emberek rá,hogy valamit kifogásoljanak,elképesztő miket megcsináltak.(pld:vizet töltöttek a parfümös üvegekbe,és jöttek vissza falkákban,hogy víz volt benne,nem parfüm)De még rengeteg féle trükkel jöttek.Mivel bizonyítani nem lehet,vagy csak alig lehet,és a cég nem akarta a hírnevét kockáztatni,ezért inkább mindenkit "kárpótolt".Persze nem azt mondom,hogy a bogarat te tetted bele,ezt csak azért írtam le,hogy igaza van az előttem írónak,hogy ha visszaviszed,ki fogják nyalni a feneked!
2011. aug. 13. 08:44
 30/32 anonim ***** válasza:

Azta k****!!!

Csak ezt tudtam reagálni, amikor megláttam :S

De nem tudom, hogy van-e értelme ezzel köröket futni náluk, mert annyira nem drága, neked kéne ott bizonygatnod az igazad... egyszerűen jobb elkerülni.. mondjuk, ahogy a többiek már elmnodták, néha megkerülhetetlen..

2011. aug. 13. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!