Találkoztatok már Teszkós zöldség mixben 3cm-es rovarral?
Én igen.. Undorító volt rápillantani miután a zöldség felét már megettem..
Ti mit tennétek?
(Töltök fel mindjárt képet..)
ne viccelődjél már, meg kell mosni a zöldséget és nem lesz benne poloska - ez nem tesco függő, pláne, hogy nem a teszkó gyártja
amit fentebb írtak, hogy a joghurtban volt, az probléma
Ide is tessék beküldeni a fotót a tesco gazdaságos ,húsos zöldségkeverékről.
Mellesleg itt érdemes időnként nézelődni, mi minden van még az élelmiszerekben poloskán kívül és mit nem ajánlatos megvásárolni.
Igen ez egy poloska.Lehet, hogy bizonyos országokban még örülnének is neki, hogy meglepetés csemege is volt a zacskóban, én viszont igencsak dühös lennék, ha ilyesmivel veszélyeztetnék az egészségem, mivel tuti, ha az én tányéromon tűnne fel ilyesmi, először szívbajt, aztán gyomorrontást, végül idegrohamot kapnék.
Azta k****!!!
Csak ezt tudtam reagálni, amikor megláttam :S
De nem tudom, hogy van-e értelme ezzel köröket futni náluk, mert annyira nem drága, neked kéne ott bizonygatnod az igazad... egyszerűen jobb elkerülni.. mondjuk, ahogy a többiek már elmnodták, néha megkerülhetetlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!