Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen fura/oda nem illő...

Milyen fura/oda nem illő dolgokkal találkoztatok már az ételetekben, italotokban? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A minap a 3,5 éves lányom meghagyta a kifli csücskét, én pedig megettem helyette. Mázli, mert a csücsökben volt egy kb. 1 cm hosszú, éles, műanyag szilánk... Nem szidtam senkit, mert a legszigorúbb ellenőrzések mellett is becsúszhat ilyen, de hát akkor is "lefagytam" vagy 5 percre.

A férjem mesélte, hogy ő egyszer egy konzervben talált egy kék gumikesztyű ujj darabkát... Vajon az ujj hol lehet, rágondolni is rossz.

Ti találtatok már hasonló oda nem illő dolgot ételben, italban?

Üdv!

2009. júl. 12. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én lekváros buktában legyet, még jó hogy kettétörtem, pedig sosem szoktam, és ott volt benne a döglött légy, fujj :S És egyszer egy rumpuncsban, vmi drótféleséget...
2009. júl. 12. 11:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hááát, mind a két eset a "több mint kínos"-ba sorolható. Sőőőt, a második még veszélyes is.

Üdv!

2009. júl. 12. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Még nem Pesten laktunk,csak átutazóban voltunk és a Nyugati aluljáróban bementünk hot-dogot venni.Amikor beleharaptam,akkor tudatosult bennem,hogy bőröstül tették bele a virslit.Nagyon megundorodtam tőle,rögtön kidobtam a kukába.Egész estig nem bírtam utána enni.Azóta akárhányszor arra járunk,rögtön eszembe jut.

Fagyasztott cukorborsóban találtam nemrég pár kavicsot.

Ennyi jutott most eszembe,de volt több is.

2009. júl. 12. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet el akart tenni láb alól a missus, biztos, hogy nem tettél keresztbe neki mostanában? ;)

Ananászkonzervben szúnyogok, kenyérben, meg ilyesmiben kavicsokat évente találok, szóval nem túl nagy találmány, de már kisebb darab drót is megfordult benne, szerencsére észrevettem, mielőtt bekaptam.

2009. júl. 12. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Húgom talált borsókonzervben egy nagyra meghízott,döglött férget. Előző nap is evett a borsóból, csak úgy simán...

Azóta ha olyat vesz, mindig átnézi alaposan. Én is jól megnézem az ilyesmit.

2009. júl. 12. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Kenyérben találtam már kötél darabot, és puskagolyót is. Lehet hogy célba lóttek a pékségben...
2009. júl. 12. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Sertesvirsliben egesz csirketollat, kenyerben kavicsot, hajszalat, turoban tehenszort, fagyasztott borsoban csavart, cukorban hangyat... es meg folytathatnam, Mindent atellenorzok fozes elott
2009. júl. 14. 01:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, látom, sokan belefutottak már egy-két (vagy több) extrém esetbe.

Kívánom, hogy ne ismétlődjenek!

Üdv!

2009. júl. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!