Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Találkoztatok már Teszkós...

Találkoztatok már Teszkós zöldség mixben 3cm-es rovarral?

Figyelt kérdés

Én igen.. Undorító volt rápillantani miután a zöldség felét már megettem..

Ti mit tennétek?

(Töltök fel mindjárt képet..)

2011. aug. 12. 22:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%
Azt a budos.....Errol az iskolai menza jut eszembe. Ott talalkoztam a fejes salataban mar kukaccal, meg meztelen csigaval. Es amikor szova tettem a tanarnonek, meg o volt felhaborodva, hogy elveszem masok etvagyat! AAAAAAAAAA
2011. aug. 12. 23:05
 12/32 anonim ***** válasza:

Amúgy az akciós kenyér belseje is amiatt oylan barnás, mert újradarált szárazkenyérből, meg lejárt zsemlemorzsákból állítják össze a tésztát tiszta liszt helyett!!!

A fotókat csináld újra, hogy a CSOMAGOLÁSA is benne legyen főlega tescos felirat!!!

Küldd el helyi lapoknak is, meg mindenhova, a fogyasztóvédelemnél is csak úgy állja majd meg a helyét ha benne van a blokk, és a csomagolás felirata is.

2011. aug. 12. 23:07
 13/32 anonim ***** válasza:

polos :)

[link]

2011. aug. 12. 23:10
 14/32 anonim ***** válasza:

Egyébként a tesco amúgy is egy érdekes etikájó cég.

Mivel ez a szlogen, hogy

"olcsóbb sajátmárkás termékeinket készséggel kicseréljük amennyiben nem felelt meg az elvárásoknak"

burkolt megállapodásnak számít a vevővel, hogy elfogadja a xart is ha olcsón adják.

2011. aug. 12. 23:10
 15/32 anonim ***** válasza:
És akkor a Danon málnás joghurttal mit csináltam volna??Ugyanilyen rovar volt benne,kanalaztam,erre éreztem hogy valamire ráharaptam,kiköptem,és egy ilyen nagy bogár volt.
2011. aug. 12. 23:11
 16/32 anonim ***** válasza:

Nem akarom elvenni a kedvetek, de ez sajnos bárhol előfordulhat. (nem akarom védeni a Tescot sem, nem származna belőle érdekem amúgy sem)

Az, hogy mi van a kajákban (pl. bogár) és miből állítják elő az akármilyen kenyeret például, nem csak a Tesco a ludas a sok pocsék minőségért, amiben lecsalnak dolgokat és mással helyettesítik, szóval "nyugi", ez a legjobb magyar termékkel is előfordulhat.

2011. aug. 12. 23:12
 17/32 A kérdező kommentje:
Természetesen megvan a blokk és a csomagolás is.. Lehet még van több bogár is benne, mert csak 1 marékkal vettem ki a zöldséget a tálba..:ss
2011. aug. 12. 23:13
 18/32 anonim ***** válasza:
[link] esetleg nekik is megírni?
2011. aug. 12. 23:22
 19/32 anonim ***** válasza:
Írd meg nekik!! Húú,nem lett hányingered?? :/
2011. aug. 12. 23:30
 20/32 anonim ***** válasza:

ma 23:11

ANTSZ, fogyasztóvédelem...

Ugyanazt kell tenni minden esetben!

A forgalmazó cégnek SOHA SEMMIKÉPP ne küldjétek vissza, pl tesco vagy danone, mert a lotszám és a gyártási idő alapján visszakeresik, ki volt műszakban akkor és azon verik el a xart és lehet az egy 3 gyerekes családapa is...

Utána meg az egészet eltusolják, és megy minden tovább ugyanúgy, csak eggyel több munkanélküli lesz.

Holott mindenki tisztában van azzal, hogy amiatt van egyre több hiba, mert túlhajszolják az embereket.

1 emberrel csináltatják 3 másik munkáját mindenhol, hogy megmaradjon a rohadt hasznuk rajta.

Aki nem dolgozik az nem is hibázik.

2011. aug. 12. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!