Vegánok! Adnátok tanácsot, hogyan kezdhetném el én is a vegán életet?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyok lakto-ovo vega. Nem szeretnék többet tojást fogyasztani, tejet is csak akkor, ha nagyon muszáj. Egyetlen vegetáriánus ismerősöm sincs, se vegánok, se semmilyenek. A családom nem nagyon támogat, amióta vega vagyok, és úgy gondolom, még kevésbe tetszene nekik, ha bejelenteném, hogy mától tejet és tojást sem eszem.
Segítséget szeretnék kérni, miket főzzek? Milyen alapanyagokat kell beszereznem a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz? Miből kell többet ennem, hogy ne legyenek hiánybetegségeim? Mivel tudom helyettesíteni a tojást, túrót, joghurtot? Nektek milyenek voltak az első hetek? Szedtek valamilyen kiegészítővitamint? Ha igen, milyet?
Előre is köszönöm a válaszokat, nagy szükségem van a segítségetekre!
2011. júl. 13. 13:23
21/21 bmxboy33 válasza:
Vega vagyok 13 éves vagyok és 13 éve vagyok vega! Anyukám is vega vannak vegán testépitők és a vegánok mindig is eggésségesebbek voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!