Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan tudnék beilleszkedni...

Hogyan tudnék beilleszkedni közéjük? (vegák)

Figyelt kérdés

Nem rég megismerkedtem egy csodálatos lánnyal,igazi művész figura,hihetetlenül jószívű,kedves egyszerűen elolvadsz tőle.Mindig mosolyog,önkéntes,nagy állatbarát.Egyetemista, emellett táncol és fest.És hát összebarátkoztunk és mondtam neki,hogy tetszik és kiderült,hogy viszonozza.Már 1 hónapja járunk,az elején kiderült ,hogy erkölcs vega,még hozzá úgy, hogy az egyik haverom dicsekedett,hogy vágtak disznót meg elmesélte sztorit,hát barátnőm ,hirtelen harcias kiskakas lett és úgy leosztotta a haveromat,hogy az köpni -nyelni nem tudott.Megbeszéltük a dolgot és azt mondta,hogy sajnálja,de náluk az egész baráti kör ilyen,nem szeretik elpusmogni a véleményüket.Két hétre előállt,hogy lenne-e kedvem Balcsira menni.Igent mondtam,majd elújságolta,hogy minden júliusba összegyűlik a baráti köre,az igazi barátai(ahogy ő mondja) és ott nyaralnak.Mutogatta őket facebookon és kicsit betojtam,mert tele van fiúval és mind vega! ráadásul nem vagyok meleg,de mind elégé jól is néz ki. Az egész társaságnak olyan "Hair" kisugárzása van. Én meg ott ülök kukán,meséli barátnőm,hogy ez 12 éve vega,szociológus stbstb. És őszintén fellángolt bennem egy kis féltékenység,meg is érzete és mondta nekem,hogy nagyon fontos vagyok neki, és ő elfogadja,hogy húst eszek,és kiderült,hogy ő régebben csak olyan fiúkkal állt szóba ,akik vegetáriánusok voltak és én vagyok most a kivétel,mert annyira szeret. Én akkor duplán annyira beleszerettem és eldöntöttem,hogy én is vega leszek. És tanácsot szeretnék kérni : hogyan viselkedjek egy ilyen baráti körbe, és hogy kezdjek bele az új életmódba ?

Előre is köszönöm : 25/F

2011. júl. 5. 11:13
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Itt vagyok a Balcsin. Nagyon jól érezzük magunkat,és már VEGA vagyok!!!!!!!!!! :)))) Egyszerűen whháááá!Idehívom szociológus barátomat,meg Sárit is!!!!

Csá!!!!!Dávid vagyok,szociológus. :)

Én vágom,h a legtöbben húst esznek,öcsém,de mit b+??? ha legtöbben a klotyó mellé szarnak akkor én is szarjak mellé??? Édesanyám hippi volt,és vega! Úgy nevelt.És hálás vagyok neki,mert csodálatos ember!!! Képzeljétek! 191 cm magas vagyok,82 kg,tök egészséges, épeszű,diplomás ember!És 4 éves korom óta nem mérgeztem magam hullákkal!!! ÉLJENEK A VEGÁK!ÉLJEN A BOLDOGSÁG!ÉLJEN A BÉKE!ÉLJEN A SZERELEM!!!! :DDD

Helló! Itt Sári.Megható,hogy nem tudom már hirtelen melyik,de úgy írt rólam,hogy nem is ismert.Őszintén nem ismerjük egymást.Ebben biztos vagyok. :)

Ténylegesen bevallom,hogy nem szeretnék beleolvadni a szürke,gépies,nagyrészt,boldogtalan,kihasznált,agyon hajszolt tömegbe.(lehet azért mert vízöntő vagyok)

Nagyon hálás vagyok ,hogy embernek születtem.A fajom kegyetlen,elvakult és agresszív.Mégis gyenge. Mint,ember van hatalmam segíteni,és kárpótolni azokat a szerencsétleneket,akiket mi tettünk tönkre.Nekik is ugyanannyi joguk van a boldogsághoz és az élethez ,mint nekem vagy neked.Egy intelligens ember ezt képes belátni. Önzőnek lenni,a legnagyobb tévedés az életben. Minden egyes mozzanatunk,ami minket erősít,de másokat legyengít ,bűn.Az emberiség folyamatos bűnben él.És azok ,akik rájönnek arra,hogy nem jó úton járunk,a szürke,legyengített,agresszív tömeg letámadja.Ahogy észreveszem,itt főleg ennél a témánál ,még inkább helyénvaló a megállapításom.Mégis miért zavar titeket egy olyan életmód,ami senkinek sem árt?Miért vélitek ti ezt támadásnak?Miért épültetek be a mai világba,ami megbetegít titeket,lelkileg is,testileg is?Mégis miért tudnak titeket úgy manipulálni,becsapni,mint a világháborúk idején? Miért nem nyitjátok ki a szemeteket? Fájdalmas a hosszú sötétség után a fénybe nézni és látni a valót,de az igazságnál értékesebb dolog nincs a Földön!És igen,mi itt tizenhatan kinyitottuk a szemünket és most boldogok vagyunk!Táncolunk a vízparton,mezítláb járjuk a földeket,tiszteletben tartjuk az állatokat,mert ez a hely az övéké és nem a miénk.Ez nekik van teremtve és nem nekünk.Mert ha csak mi lennénk itt,ez a bolygó már régen tönkrement volna.Igen én szabad ,független ember vagyok,aki nem öl,nem csapja be magát! Aki tényleg él! Én megtaláltam az utamat. Szeretet a szívekben.

én nem fedem fel önmagamat,annyi elég hogy 23 vagyok és pasi és 5 éve nem zabálok húst! miért osztasz minket? te tuti ilyen behúzott nyakú csávó lehetsz,akin mindig keresztül taposnak. figyi, ameddig az embernek van lehetősége hogy boldog legyen,akkor éljen vele! nem? szal az csípi az orrodat,hogy mi vidámak,meg barátságosak vagyunk és te is szeretnél népszerű lenni!akkor legyél elfogadó,és ne ilyen lenéző tata! milyet jó összedobtam annak ellenére,hogy másnapos vagyok!!!!!

hhhhhdifhsjioajfopjjgijsijijigjijgojijjkjfksjkjopjopajoao

2011. júl. 13. 11:31
 22/35 A kérdező kommentje:
KIPRÓBÁLJUK A SÁRCSATÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 13. 11:33
 23/35 anonim ***** válasza:

Én Dávidnak üzenek :)

Azért írtam h egy szociológus biztosan tudja h kb mindenki eszik húst, h a kérdező ne azért akarjon vega lenni, mert fél attól h ti majd nem fogadjátok be! És h egy szociológus nyilván empatikus (v annak kéne lennie) minden viselkedési forma iránt, hiszen nem az ítélkezés, hanem a megfigyelés és elemzés a dolga. Szóval nem azért h ha tudod, h a legtöbben húst esznek akkor te miért nem? Ez a te dolgod.

Én annyit tanácsoltam a kérdezőnek, h ne egy nő miatt döntsön vega életmód mellett, hanem saját maga miatt.

Jó nyaralást, én addig felfalom a húsadagotokat, amiről lemondtatok :)

2011. júl. 13. 15:03
 24/35 anonim ***** válasza:

Sáááári!!!!!Hát végre! Hogy vagy? Már 4 éve nem dumáltunk TE!na,örülök hogy jól vagyol,Spanyolország tuti csodás volt!Én itt vagyok Ausztriába...majd haza megyek egyszer. :))))

T.D

2011. júl. 13. 20:00
 25/35 anonim ***** válasza:
8%
Ja és 76% mit kötsz beléjük? Jó emberek tényleg.Nem ismered őket.Bizonyára begyepesedett,szerény,eltűnős,pedáns,zárkózott,fapofa vagy.
2011. júl. 13. 20:02
 26/35 anonim ***** válasza:
Ne haragudj 80%, de nem kötöttem beléjük, v több 76% van? Mert egy szóval nem bántottam senkit!
2011. júl. 13. 20:09
 27/35 anonim ***** válasza:

Én Dávidnak üzenek :)

Azért írtam h egy szociológus biztosan tudja h kb mindenki eszik húst, h a kérdező ne azért akarjon vega lenni, mert fél attól h ti majd nem fogadjátok be! És h egy szociológus nyilván empatikus (v annak kéne lennie) minden viselkedési forma iránt, hiszen nem az ítélkezés, hanem a megfigyelés és elemzés a dolga. Szóval nem azért h ha tudod, h a legtöbben húst esznek akkor te miért nem? Ez a te dolgod.

Én annyit tanácsoltam a kérdezőnek, h ne egy nő miatt döntsön vega életmód mellett, hanem saját maga miatt.

Jó nyaralást, én addig felfalom a húsadagotokat, amiről lemondtatok :)

na én erről a 76-ról beszélek! de úgy látom egy 76% -os van,aki osztja a békepártiakat.na ne kössél beléjük. nem idegesíted,zaklatod őket fel,elintézik ők annyival hogy egy fsz vagy. azt ennyi.

2011. júl. 14. 09:25
 28/35 anonim ***** válasza:
Igen ezt én írtam, csak a problémádat nem értem, a laza húsos poénomon vagy kiakadva? Mert akkor súlyos problémáid vannak, akkor is ha más helyett sértődsz meg, főleg ha nincs sértő szándék. Ne haragudj, általában megfogadom a kritikát, de ez nem kritika, csak szimplán valamiféle vélt álsérelmen alapuló mocskolódás. Tanácsolnám a pszichológus szakembert az üldözési mániád kikezelésére. Ja és ha kritizálsz, indokolj, ne csak vaktába, " mer egy f.sz vagy". Mondjuk ezzel sem engem jellemzel, hanem magadat.
2011. júl. 14. 10:38
 29/35 anonim ***** válasza:
milyen laza húsos poén?miről beszélsz? csak mondom ,hogy ne osszad őket,mert kisujjuk hegye értékesebb nálad.
2011. júl. 14. 11:04
 30/35 anonim ***** válasza:
Kezdem feladni! NEM osztottam őket, egyetlen szóval sem, neked mi bajod van???? Hol az osztás, mert már állatira kíváncsi vok, h a leírtakban, mi a sértő, bántó, v osztó jellegű. Arról nem is beszélve, h nem ismersz és őket sem, tehát nem tudhatod, h ki kinek az ujjáig ér fel.
2011. júl. 14. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!