Hogyan tudnék beilleszkedni közéjük? (vegák)
Nem rég megismerkedtem egy csodálatos lánnyal,igazi művész figura,hihetetlenül jószívű,kedves egyszerűen elolvadsz tőle.Mindig mosolyog,önkéntes,nagy állatbarát.Egyetemista, emellett táncol és fest.És hát összebarátkoztunk és mondtam neki,hogy tetszik és kiderült,hogy viszonozza.Már 1 hónapja járunk,az elején kiderült ,hogy erkölcs vega,még hozzá úgy, hogy az egyik haverom dicsekedett,hogy vágtak disznót meg elmesélte sztorit,hát barátnőm ,hirtelen harcias kiskakas lett és úgy leosztotta a haveromat,hogy az köpni -nyelni nem tudott.Megbeszéltük a dolgot és azt mondta,hogy sajnálja,de náluk az egész baráti kör ilyen,nem szeretik elpusmogni a véleményüket.Két hétre előállt,hogy lenne-e kedvem Balcsira menni.Igent mondtam,majd elújságolta,hogy minden júliusba összegyűlik a baráti köre,az igazi barátai(ahogy ő mondja) és ott nyaralnak.Mutogatta őket facebookon és kicsit betojtam,mert tele van fiúval és mind vega! ráadásul nem vagyok meleg,de mind elégé jól is néz ki. Az egész társaságnak olyan "Hair" kisugárzása van. Én meg ott ülök kukán,meséli barátnőm,hogy ez 12 éve vega,szociológus stbstb. És őszintén fellángolt bennem egy kis féltékenység,meg is érzete és mondta nekem,hogy nagyon fontos vagyok neki, és ő elfogadja,hogy húst eszek,és kiderült,hogy ő régebben csak olyan fiúkkal állt szóba ,akik vegetáriánusok voltak és én vagyok most a kivétel,mert annyira szeret. Én akkor duplán annyira beleszerettem és eldöntöttem,hogy én is vega leszek. És tanácsot szeretnék kérni : hogyan viselkedjek egy ilyen baráti körbe, és hogy kezdjek bele az új életmódba ?
Előre is köszönöm : 25/F
Szerintem ne izgulj ennyire. A barátnőd barátai közé mész! Gondolj bele, ha Neked mutatja be egy barátod a barátnőjét, Te is érdeklődő és kedves vagy, nem? Gondolom ők is ilyenek lesznek Veled! A barátnőd meg Téged szeret, Veled van együtt nem azokkal, akik közé mész. Gondolom, ennek oka van.
Viselkedni meg viselkedni úgy, mint máskor, a barátnőd is így szeretett beléd. Gondolom most gey hétig nem fogsz húst enni, de másban miért kellene máshogy viselkedni? Nem ufonauták közé mész!
Jó nyaralást!
de milyen block? ha a barátnőmet nézem, aki az egyik mozgatórugója az egésznek,akkor igen ,tényleg nem mindennapi és tényleg hihetetlen egy jószívű,de az is biztos,hogy eddig csak,(rossz szándék nélkül írom) néhány begyesedett csajnak ment csak az agyára.És őszintén,nem hiszem,hogy ismered Sárit,mert ha fiú vagy 100% hogy köpni-nyelni nem tudnál,olyannyira varázslatos.Ha lány vagy és mégis ismered,akkor irigység?
Volt évfolyamtársának : érettségi után,18 évesen kiment önkéntesnek ,aztán januárba visszajött és február elején,pont szülinapján meglepték egy utazással és kiment az akkora barátjával.Most 4 év múlva is, nagyon boldog,eddigi álmai teljesültek,egészséges,még mindig szép,szóval minden rendben van.
Hát te rohadtul félreértettél valamit!!!!Sári 22 éves! 1989.feb.9-én született!!!Perpillanat EGYETEMRE jár.Soha a büdös életében nem hordott hátitáskát, általában oldal táskát visel,szűk farmerral,vagy szoknyával,egy színű topokkal.Derekáig érő,közép szőke,kissé hullámos haja van.Nagy barna szeme.Magas,sportos testalkata van!Igényes,nem füvezik,csak,cigizik.A stílusa hasonló,mint Shakirának.Igazad van,tényleg mégis ,hogy képzeli ,hogy szeretne háborúmentes világot,fellép az állatkínzók ellen,és azt mégis,hogy gondolja,hogy táncol és fest?Milyen szörnyű ember ez a Sári,hogy felkarol minden szerencsétlent,hogy állatmenhelyeken segít be ingyen?A legszörnyűbb az,hogy ő még mindig talál a rengeteg rossz ellenére ,szépet a világba és az emberekbe,hogy még a legutolsó hajléktalanhoz is van egy kedves szava.Meg hogy meri azt életcéljának a bolygó szebbé tételét kitűzni,a pénzkeresés helyett?Nem is tudom felfogni,mit szeret nézni az égen,milyen kincset lát az állatokba,az erdőkbe...nyilvánvaló,hogy nem róla van szó!
És ha nem tűnt volna fel 25 éves vagyok!És az egyetemen ismerkedtünk meg,tehát neki is ,meg nekem is lesz végzettségünk,de tudod: ez nem biztosítás a boldogságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!