Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan tudnék beilleszkedni...

Hogyan tudnék beilleszkedni közéjük? (vegák)

Figyelt kérdés

Nem rég megismerkedtem egy csodálatos lánnyal,igazi művész figura,hihetetlenül jószívű,kedves egyszerűen elolvadsz tőle.Mindig mosolyog,önkéntes,nagy állatbarát.Egyetemista, emellett táncol és fest.És hát összebarátkoztunk és mondtam neki,hogy tetszik és kiderült,hogy viszonozza.Már 1 hónapja járunk,az elején kiderült ,hogy erkölcs vega,még hozzá úgy, hogy az egyik haverom dicsekedett,hogy vágtak disznót meg elmesélte sztorit,hát barátnőm ,hirtelen harcias kiskakas lett és úgy leosztotta a haveromat,hogy az köpni -nyelni nem tudott.Megbeszéltük a dolgot és azt mondta,hogy sajnálja,de náluk az egész baráti kör ilyen,nem szeretik elpusmogni a véleményüket.Két hétre előállt,hogy lenne-e kedvem Balcsira menni.Igent mondtam,majd elújságolta,hogy minden júliusba összegyűlik a baráti köre,az igazi barátai(ahogy ő mondja) és ott nyaralnak.Mutogatta őket facebookon és kicsit betojtam,mert tele van fiúval és mind vega! ráadásul nem vagyok meleg,de mind elégé jól is néz ki. Az egész társaságnak olyan "Hair" kisugárzása van. Én meg ott ülök kukán,meséli barátnőm,hogy ez 12 éve vega,szociológus stbstb. És őszintén fellángolt bennem egy kis féltékenység,meg is érzete és mondta nekem,hogy nagyon fontos vagyok neki, és ő elfogadja,hogy húst eszek,és kiderült,hogy ő régebben csak olyan fiúkkal állt szóba ,akik vegetáriánusok voltak és én vagyok most a kivétel,mert annyira szeret. Én akkor duplán annyira beleszerettem és eldöntöttem,hogy én is vega leszek. És tanácsot szeretnék kérni : hogyan viselkedjek egy ilyen baráti körbe, és hogy kezdjek bele az új életmódba ?

Előre is köszönöm : 25/F

2011. júl. 5. 11:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Na ezt írta egy vega csávó nekem msn-en,hasonló problémával küszködött és most vega és együtt van a csajával.
2011. júl. 5. 12:20
 12/35 A kérdező kommentje:
Húúú ez egy kicsit zavaros lett.Nem baj azt hiszem értem!Szerintem én is vegetáriánus leszek,ez érte semmiség.És egészségesebb.Mindenütt ezt írják.Ha mást nem egy próbát megér.
2011. júl. 5. 12:25
 13/35 anonim ***** válasza:

Szerintem ne izgulj ennyire. A barátnőd barátai közé mész! Gondolj bele, ha Neked mutatja be egy barátod a barátnőjét, Te is érdeklődő és kedves vagy, nem? Gondolom ők is ilyenek lesznek Veled! A barátnőd meg Téged szeret, Veled van együtt nem azokkal, akik közé mész. Gondolom, ennek oka van.

Viselkedni meg viselkedni úgy, mint máskor, a barátnőd is így szeretett beléd. Gondolom most gey hétig nem fogsz húst enni, de másban miért kellene máshogy viselkedni? Nem ufonauták közé mész!

Jó nyaralást!

2011. júl. 5. 12:52
 14/35 anonim válasza:
37%
Szerintem egyél meg előttük néhány jó véres steak-et és kezdd el verni a melled, hangoztatva hogy TE vagy a főnök! :D Lehet felébreszted bennük is az állati ösztönöket és a híveiddé válnak... még lehet egy disznót is elloptok és levágjátok a Balaton partján láncfűrésszel!!!
2011. júl. 5. 15:36
 15/35 anonim ***** válasza:
Ehehehehe. Akkor én is tudom kiről van szó. Én írtam a buddha mosolyog az égbőlt. Na majd meglátjuk mit kezdesz a hippikkel, nekem az agyamra mentek, pedig elég nyitott vagyok, sőt. Igazából jó ideig húst sem ettem, mint mondtam, nem a húsevéssel van náluk a gond, hanem úgy am block az agyukkal.
2011. júl. 5. 16:06
 16/35 A kérdező kommentje:

de milyen block? ha a barátnőmet nézem, aki az egyik mozgatórugója az egésznek,akkor igen ,tényleg nem mindennapi és tényleg hihetetlen egy jószívű,de az is biztos,hogy eddig csak,(rossz szándék nélkül írom) néhány begyesedett csajnak ment csak az agyára.És őszintén,nem hiszem,hogy ismered Sárit,mert ha fiú vagy 100% hogy köpni-nyelni nem tudnál,olyannyira varázslatos.Ha lány vagy és mégis ismered,akkor irigység?

Volt évfolyamtársának : érettségi után,18 évesen kiment önkéntesnek ,aztán januárba visszajött és február elején,pont szülinapján meglepték egy utazással és kiment az akkora barátjával.Most 4 év múlva is, nagyon boldog,eddigi álmai teljesültek,egészséges,még mindig szép,szóval minden rendben van.

2011. júl. 6. 11:06
 17/35 anonim ***** válasza:
12%
Nézd, ha szerinted is normális, ha valakinek mondjuk 30 felett se célja se semmi, csak az, hogy egy szál hátizsákkal a föld felett tíz centivel ide-oda dobálja az élet, max. ebédre szerez pénzt festegetésből, de hogy mi lesz holnap, hogy istállóban alszik-e vagy a szabad ég alatt azt sem tudja, akkor jól el leszel velük. Nincs okom irigynek lenni, én 16 évesen kinőttem ezt a majd lesz valami, csak egy-két elvont hippi találkozóra jussak el mezitábosan korszakot. Remélem azért, hogy ez nem az a Sári meg a haverok, mert normális ember nem számíthat sok jóra. Volt egy-két ilyen, akinek eleinte de tetszett, de mikor rájött, hogy a párját az életben nem lehet lerántani a felhők közül, mindenre révetegen tekintget, hogy milyen csodáááálatos és óóóó, a vágya mindig is az lesz, hogy kendőben táncikálva és zenélgetve lebegjen a mezőkön, semmi más, akkor azért egy olyan ember, akinek van felelősségérzete, meg tervei, az sikítva menekül. Jó ez jó ez, egy bizonyos korig.
2011. júl. 6. 12:11
 18/35 anonim ***** válasza:
12%
Ja és ne lovagolj a harminc feletten, ez ha az a Sári, akkor tudom, hogy ő maga nem 30, hanem a hippikörben vannak ilyen infantilisek, amivel úgy szeretik egymást. Ha ezek azok, akkor majd azon se lepődj meg, ha te dolgozol, hogy azért tudjad mi lesz holnap ők meg meztelnül szaladgálnak meg birkóznak a folyóparton, mert az olyan ártatlan és varázslatos. :) De mondom remélem csak sok a hasonlóság.
2011. júl. 6. 12:26
 19/35 A kérdező kommentje:

Hát te rohadtul félreértettél valamit!!!!Sári 22 éves! 1989.feb.9-én született!!!Perpillanat EGYETEMRE jár.Soha a büdös életében nem hordott hátitáskát, általában oldal táskát visel,szűk farmerral,vagy szoknyával,egy színű topokkal.Derekáig érő,közép szőke,kissé hullámos haja van.Nagy barna szeme.Magas,sportos testalkata van!Igényes,nem füvezik,csak,cigizik.A stílusa hasonló,mint Shakirának.Igazad van,tényleg mégis ,hogy képzeli ,hogy szeretne háborúmentes világot,fellép az állatkínzók ellen,és azt mégis,hogy gondolja,hogy táncol és fest?Milyen szörnyű ember ez a Sári,hogy felkarol minden szerencsétlent,hogy állatmenhelyeken segít be ingyen?A legszörnyűbb az,hogy ő még mindig talál a rengeteg rossz ellenére ,szépet a világba és az emberekbe,hogy még a legutolsó hajléktalanhoz is van egy kedves szava.Meg hogy meri azt életcéljának a bolygó szebbé tételét kitűzni,a pénzkeresés helyett?Nem is tudom felfogni,mit szeret nézni az égen,milyen kincset lát az állatokba,az erdőkbe...nyilvánvaló,hogy nem róla van szó!

És ha nem tűnt volna fel 25 éves vagyok!És az egyetemen ismerkedtünk meg,tehát neki is ,meg nekem is lesz végzettségünk,de tudod: ez nem biztosítás a boldogságra.

2011. júl. 6. 13:05
 20/35 anonim ***** válasza:
MIATTA ne legyél vega. Akármit csinálsz, azt magad miatt kell tenned, ha intelligensek, akkor elfogadják a hamburgeredet, és nem fognak a sztoriaikkal traktálni amíg eszel. Amúgy szted egy szociológus nem tudja h az emberek többsége eszik húst????
2011. júl. 13. 03:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!