Fiatal vegetáriánusok, milyen az érdeklődési körötök?
Nagyjából a 14-30 éves korosztály érdekelne!
Én 18 éves fiú vagyok, lakto-ovo-vegetáriánus. A Jászságban élek és tanulok. Érdekel a programozás és kezdő szinten a főzés is. Szabadidőmben szívesen olvasok komolyabb könyveket is, és sokféle zenei stílust kedvelek.
Azért vagyok ennyire kíváncsi az életetekre, mert szeretnék egy kifejezetten fiataloknak szóló vega honlapot indítani. Kérlek, mutatkozzatok be röviden! Segítségeteket előre is köszönöm! Ha valakit komolyabban is érdekel az ötlet, esetleg segíteni is tudna, privátban felveheti velem a kapcsolatot!
19 éves vagyok, 2 éve vega.
Érdekel a természetvédelem, állatvédelem (alap:).
Tánctanár, amatőr színésznő vagyok.
Jógázok.
Hobbiból tanulgatok idegen nyelveket, szeretek utazni, túrázni. Most tanulgatok főzni is.
Érdekelnek a keleti filozófiák, vallások.
Írj, ha majd indul a honlap.
Szia!Én 20 éves lány vagyok, és olyan fél éve lettem vegetáriánus, főként a barátom miatt, mert ő is az. De régebben sem szerettem a húst, egyszerűen undorodtam mindig is tőle, és max. csak a csirkét ettem meg. Én szívesen segítenék a programozásban, nekem is van honlapom(jó, igaz, csak gportalos) :)
Én már kiskorom óta viszolygok a hústól, és hogy állatokat kell megölni ahhoz, hogy mi jóllakjunk.
Engem nagyon érdekelnek a művészetek,főként a zene és az irodalom, illetve jómagam is szoktam írogatni(ebben is szívesen segítenék). Érdekel ezenkívül az okkultizmus, régi korok, kultúrák, filozófia, filmek(filmkészítés).
Szeretek zenélni is(gitározás), kirándulni, olvasni, alkotni. Sőt, imádom az animéket is,mostanában nagyon rájuk kattantam :D (Kuroshitsuji,Gankutsuou,Hellsing)...
Zenében sok minden szeretek, mostani kedvenc műfajom a steampunk, azon belül is az Abney Park :) De meghallgatom a komolyzenét, goth-ot, industrialt, metalt, sőt, még egy-két operát is.
Majdnem 16 éves lány vagyok. Augusztusban lesz egy éve, hogy ovo-lakto-vegetáriánus vagyok, bár bevallom, néhanapján, ünnepekkor megkóstolom a mamám sültjét, mert imádom a nagymamámat és a főztjeit is, és nem akarom megbántani. Nem azért lettem vega, mert szeretem az állatokat, hanem mert egészségesebb szeretnék tőle lenni. Célom, hogy majd idővel, ha nem leszek már koleszos, akkor átálljak a teljesen nyers-vegán táplálkozásra.
Szeretek fantasy és ezoterikus könyveket olvasni, történeteket írni, jógázni, meditálni, nyers-vegán ételeket készíteni. Ezenkívül szeretem az animéket, a mangákat, a grafikát, a jó sorozatokat, filmeket és a rockzenét is.
Érdekel ez a honlap, tulajdonképpen mi vele a célod? Ismeretterjesztés, ismerkedés, vagy mindkettő? Ha kész van, megtennéd, hogy belinkeled?
A célja: minden, ami egy ilyen oldal célja lehet :D
Ismerkedés, társalgás minden témában, receptek megosztása, stb. Egyelőre egy fórumot telepítettem fel hozzá, ami kitűnően alkalmas mindegyikre. Idővel, ha lesznek látogatók át szeretném alakítani egy sokkal fejlettebb weboldallá. Egyelőre még senki nem aktív a fórumon, de valahogy el kell kezdeni :D Ha szeretnél ebben segíteni, akkor kérd el a fórum linkjét privát üzenetben. Köszi!
16 éves lány vagyok, kb. olyan 2-3 éve ovo-lakto vegetáriánus (nem tudom pontosan mikortól, lehet több is).
Érdekelnek a könyvek (sci-fi és "gyilkolászós" főleg, de lehet romantikus is), a grafika (szeretnék egyszer saját képregényt rajzolni).
Le tudnak nyűgözni az új találmányok, robotok. Szeretek főzőcsézni, új recepteket kipróbálni, de eltakarítani utána már kevésbé :D.
Érdekelnek a régi mondák, legendák, mitológiai lények.
És még sorolhatnám... nagyon érdekel engem ez a fórum, úgyhogy küldök privátot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!