A torma káros vagy nem káros?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon szeretem a reszelt tormát, úgy eszem, mint más a tejszínhabot, még magába is képes vagyok egyszerre megenni fél üveggel. Nem tudom, hogy ez valami fűszernek számít, ami csak kismértékben jó, vagy ehetek többet is belőle?2011. máj. 6. 22:47
1/5 anonim válasza:
szerintem nyugodtan eheted
én pl a kenyerem is tormával kenem meg (ha a friss reszeltet veszed az sokkal jobb, nincs tele cukorral meg ízfokozókkal, sajt, vajkrémekre is igazán finom tud lenni:)
2/5 anonim válasza:
A gyári tormában sok a tartósító szer, de a jó házi torma az jó dolog.
Na meg a washabi, csak az most sanszos, hogy sugároz.
3/5 anonim válasza:
Az én párom meg szinte minden levesbe szór chilit, vagy erős pistát tesz bele. Imádja az erős ízt. Én csak ha nagyon picit csípős az étel akkor tudom megenni.
Te, mond csak, és nem folyik az orrod mikor eszed? :D
Nekem minden ami savanykás vagy erős, folyik az orrom tőle. :) Még a székelykáposztától is. :D
4/5 anonim válasza:
A torma gyógynövény....:D nem káros:D
5/5 Salx Narval válasza:
Én is szeretem a tormát és az erőset is.Magam készítem mindegyiket.Ha nincs fekélyed, vagy savtúltengésed,nyugodtan eheted.Persze azért nem árt a mértékletesség és az is ajánlott, hogy mást is egyél mellé, ne csak magában fogyaszd.Ha ennyire szereted, készítsd el magadnak jó alapanyagokból, ízlésed szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!