Szemi-vegetáriánusok?
Ennek nagyjából két csoportja van:
-Vannak akik sajnálják az állatokat, azért nem eszik a hús: ők NEM IGAZI VEGÁK, sőt van amikor még halat esznek is.Azért mondják, hogy ők vegák, mert hogy az jó meg egészséges meg minden.
-Van aki egyáltalán nem eszik húst(egészségügyi okok miatt,stb.): VEGETÁRIÁNUS.
Szóval szerintem(ez csak az én véleményem) csak az vegetáriánus aki se halat,se csirkét se semmi más húsfélét nem fogyaszt.
21:44
Nah, köszönöm. Így már értem, hogy leírtad, mit jelent magyarul. Mondjuk eszembe juthatott volna... :)
Meg vegetáriánusnak lenni divat, s ők divatolnak, de túl ostobák/hülyék/nyomorkok/gyengék ahhoz, hogy valóban így éljenek.
Tulajdonképpen ez sima hazugság, ilyen nem létezik.
Nagyon gyakran a vegetáriánus életmód felé az első lépés a csak csirke+hal fázis. Van, aki megmarad ebben, van aki továbbmegy és elhagyja egyiket vagy mindkettőt.
Aki át akar térni vega üzemmódra, és ezt nem allergia vagy hasonló azonnali váltást igénylő okból teszi, annak szerintem nem is baj, ha először csak csökkenti a húsadagot. Napi szintről mondjuk heti néhány alkalomra, majd fokozatosan egyre kevesebbet, főleg halat és csirkét eszik, végül elhagyja azokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!