Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy helyettesítsem a húst...

Hogy helyettesítsem a húst szójával?

Figyelt kérdés
Nem rég lettem lakto-vega,de sajnos még mindig imádom a fokhagymás húst,de nem eszek.Szeretnék csinálni valami ízben hasonlító ételt szójából,de hogyan?Simán csináljam meg úgy mintha hús lenne,de ez minden ételre vonatkozik,hogyha szójáva akarom pótolni a húst,akkor úgyanúgy csináljam meg csak szójával??
2011. márc. 19. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy vega lettél, még ne jelentse azt, hogy minden nap szóját eszel. Rengeteg mást is lehet enni. Szervezettől függ, van akinél a túl sok szója-fehérje kiütéseket okoz.

Csinálj kelkáposzta főzeléket (abba is kell fokhagyma).

Rántott zöldségféle (karfiol, karaláb, kelkáposzta, cukkini, patisszon). Köretnek hozzá a főtt rizst locsold meg fokhagyma-mártással.

2011. márc. 24. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor zabálj szóját, max megdöglesz tőle.

Nekünk nem gond, van már egy csomó ember a temetőben , mi meg itt amúgy is sokan vagyunk.

Sok sikert! :)

2011. ápr. 7. 23:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Szója nővérnek mert befostam! :)
2011. ápr. 7. 23:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért is nem akarsz állatokat enni? ( Mert ők mondjuk simán megesznek majd téged...)
2011. ápr. 7. 23:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Én pont ma ettem szójafasírtot és én nagyon imádom:D!

Írtad hogy kívánod még a húst,én két éve vagyok vegetáriánus,nemrég lettem lakto-vegetáriánus és már nagyon átszoktam a hús mentes ételekre,régen én is sokszor kívántam a húst de ma már rosszul vagyok a szagától,úgyhogy bírd ki mert nálad is el fog múlni ahogy teljesen átállt a szervezeted.Egyébként úgy bírom az ilyen embereket akik mindent tudnak,a disznó csak haszonállat.....

Te megennéd a kutyádat,mert a disznó sokkal intelligensebb mint a kutya.Nem akarok bunkó lenni de szerintem nem mondhatja senki azt hogy igazi

állatszerető/védő amíg megeszi az állatokat.

[link]

Így tudod a tojást helyettesíteni:

[link]

2011. máj. 20. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!