Hogy helyettesítsem a húst szójával?
Az, hogy vega lettél, még ne jelentse azt, hogy minden nap szóját eszel. Rengeteg mást is lehet enni. Szervezettől függ, van akinél a túl sok szója-fehérje kiütéseket okoz.
Csinálj kelkáposzta főzeléket (abba is kell fokhagyma).
Rántott zöldségféle (karfiol, karaláb, kelkáposzta, cukkini, patisszon). Köretnek hozzá a főtt rizst locsold meg fokhagyma-mártással.
Akkor zabálj szóját, max megdöglesz tőle.
Nekünk nem gond, van már egy csomó ember a temetőben , mi meg itt amúgy is sokan vagyunk.
Sok sikert! :)
Én pont ma ettem szójafasírtot és én nagyon imádom:D!
Írtad hogy kívánod még a húst,én két éve vagyok vegetáriánus,nemrég lettem lakto-vegetáriánus és már nagyon átszoktam a hús mentes ételekre,régen én is sokszor kívántam a húst de ma már rosszul vagyok a szagától,úgyhogy bírd ki mert nálad is el fog múlni ahogy teljesen átállt a szervezeted.Egyébként úgy bírom az ilyen embereket akik mindent tudnak,a disznó csak haszonállat.....
Te megennéd a kutyádat,mert a disznó sokkal intelligensebb mint a kutya.Nem akarok bunkó lenni de szerintem nem mondhatja senki azt hogy igazi
állatszerető/védő amíg megeszi az állatokat.
Így tudod a tojást helyettesíteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!