Vegetáriánusok, vegánok, mi a foglakozăsotok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 20:34
22/29 anonim válasza:
Ellenőr vagyok a M2-n a Moszkva térnél
Második műszakban örömjány vagyok a városligetben, de a Valkói búcsúban is találkozhatsz velem, én vagyok a céllövöldés. Amióta vega vagyok nehéz elhajlítani a légpuskák csövét, de ez van...
23/29 anonim válasza:
Gyűlöletkeltő vagyok. Oadmegyek minden húsevőhöz és leordítom őket, hogy "Gyilkos!". Meg gyakran locsolom le a bundákat és bőrkabátokat piros zománcfestékkel, de úgy, hogy az illetőnek a hajába és a szemébe is jusson.
24/29 anonim válasza:
Vegán vagyok, és aerobic edző, most sport animátori munkát nézek külföldre
28/29 anonim válasza:
irodai dolgozó, de voltam tanár is, meg mozgássérült ápoló.
s nem vagyok egy csöppet sem gyenge. a jan. 5-i nézzen utána vegetáriánus és vegán sportolóknak. pl. Kőbán Rita...
29/29 anonim válasza:
Én: író, életmód-tanácsadó.
Párom, aki szintén vega: kábelgyárban operátor, kőkemény fizikai melós. És igen, bírja húsmentesen (12 éve vega...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!