Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Költői kérdés segítségért?

Költői kérdés segítségért?

Figyelt kérdés

Hol tud egy vegán életmódú és ezzel együtt alternatív gondolkodásmódú lány hasonló értékrendű emberekkel talalkozni, ilyen emberekkel baratkozni? Néha szörnyű érzés emiatt kirekesztve lenni, legalábbis ezt érezni. Előre is köszönöm a segítséget.

19L

2010. dec. 11. 21:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
erdekelnek az elmenyeid. nekem is van jo par... pedig nem is szoktam hirdetni a dolgot. vagyis nem vagyok tul jo szo szolo, van ismerosom aki kepes embereket jo utra teriteni es a tuzoltosagnal fel munkatarsi csapata probalgatja a vega eletmodot... :D engem inkabb letamadni szoktak sokan az okos tanacsokkal hogy kell a feherje, az ember mindenevo meg a tipikus sablon dolgok... megtanultam nem magamra venni semmit, es kialakitottam egy sajat sablont, hogy nem en kezdek magyarazkodni hanem szivesen ajanlok konyveket annak akit erdekel. de altalaban nem sokakat erdekel, de ugy csendben egyre tobben gondolkoznak el az eletmodjukon csak sajnos mindig csak akkor ha mar beutott a baj....
2011. jan. 14. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:

a www.vegakonyha.hu oldalon nagyon jól ki van fejlesztve egy keresőrendszer, ahol a lakhelyed szerint keresgethetsz.

Én osztálykirándulásokon vagyok így, de hát mit tegyen az ember az 'orrokig' látókkal. minden vitamin megvan a gyümikben, és a zöldségekben. én eszek tejterméket, és tojást is (tojást már csak sütikben, magában undorító).

Én is ezen az oldalon találtam "sorstársakra" :)

2011. jan. 17. 19:50
 13/13 anonim ***** válasza:

előző válaszoló.

14/L

:)

2011. jan. 17. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!