Hol tud egy vegán életmódú és ezzel együtt alternatív gondolkodásmódú lány hasonló értékrendű emberekkel talalkozni, ilyen emberekkel baratkozni? Néha szörnyű érzés emiatt kirekesztve lenni, legalábbis ezt érezni. Előre is köszönöm a segítséget.
hát elég sok bunkó van,aki ilyesmi miatt is elítél valakit...én is az vagyok egyébként:)fogalmam sincs hasolnó gondolkodásúakat hol lehetne találni,ritkán akad az ember ilyenre
2010. dec. 11. 21:46
2/13 anonim válasza:
és nekem sincs még ilyen barátom,de hátha egyszer majd lesz...(és hogy nehogy kirekesszenek,én a inkább kerülöm ezt a témát társaságban,elég,ha megtartom magamnak..) első voltam:) 16/L
2010. dec. 11. 21:49
3/13 A kérdező kommentje:
igen, én is kerülöm amennyire csak lehet, de valahogz mindig kiderul, aztán meg magyarázkodhatok...
2010. dec. 11. 22:03
4/13 anonim válasza:
A párom 20 éve(akkoriban nem sokan voltak) vegetáriánus, de nem reklámozza,ezért gyakorlatilag senki nem is tudja,pedig előfordul,hogy közösen eszünk valamit.Na,de akkor is van pogácsa,gyümölcsleves,mákostészta,mittudomén.Ha valaki nem akar ebből problémát csinálni,nem is fog.
2010. dec. 11. 23:28
5/13 anonim válasza:
Vannak ilyen zenei irányzatok, itt pl. a hardcore-t említették, de a straight edge is ilyen (a követői vegetáriánusok, nem isznak alkoholt, nem dohányoznak, mégis elég kemény zenét hallgatnak). Számomra is szimpatikus, a húsról lemondtam, de az alkoholról nem szándékozom (kéthetente egy pohárka bor).
2010. dec. 12. 11:19
6/13 anonim válasza:
én vegetáriánus vagyok, a környezetemben csak a családom az (meg még néhány ember a suliban, de velük nem vagyok egy társaságban). engem nem szoktak piszkálni, akik tudják, h vega vagyok, elfogadják. de nagy meglepetés szokott lenni ha vkinek elmondom :D voltak olyanok is, akik nem hitték el xD
18L
2010. dec. 12. 14:47
7/13 anonim válasza:
az előző vagyok
engem inkább a spirituális gondolkodásmódom miatt szoktak kiröhögni. de nem szoktam leállni veszekedni senkivel, inkább csöndben maradok. nem szeretek térítgetni, hogy de, hidd el, ez így van, te is gondold így. ez inkább a szektásokra jellemző. sztem mindenki el tudja dönteni, miben hisz, hogy él és azért senkit sem szabad elítélni, kivéve, ha ezzel másoknak kárt okoz.
2010. dec. 12. 14:50
8/13 anonim válasza:
Én mindig is vega voltam, kiskoromban sírásig kényszerítették belém a húst, akkor még ordítottak velem és nemtudták elfogadni h nincs szükségem a húsra. Azóta eltelt már jó pár év és senki nem piszkál vele a családban. Én is keresnék ilyen embereket, mert a környezetemben nem ismerek senkit a tesómon kívül aki vega lenne. Az emberek meg furcsán néznek és nem értik hogy miért nem eszek húst. ha véletlenül "lebukok" nem szoktam ezt senkinek se mondani.
18L
2010. dec. 15. 20:25
9/13 anonim válasza:
Én nem vagyok se vega, se alternatív gondolkodású (megmondom őszintén azt se tudom ez mit akar jelenteni esetünkben) de sztem neten kellene próbálkozni. Biztos vannak ilyesmivel foglalkozó oldalak. Akár mondjuk a vegetáriánus táplálkozással foglalkozó fórumokon is lehet próbálkozni. Hülye példa lesz, de sztem ha egyesek találnak olyan fórumot, ahol a szexuális aberrációikat kidumálhatják másokkal, akik hasonlóan gondolkodnak, akkor már vegetáriánusok miért ne találhatnának ilyet, nem? kicsit lehet távoli társítás lett:) Na de a lényeg, hogy a neten sok mindennek meg lehet találni a "rajongói táborát". És manapság már a vegetáriánusok nincsenek is olyan kevesen.
2011. jan. 3. 00:24
10/13 anonim válasza:
Én 1 évig voltam full vega,és ha majd kicsit rendbehozom az életem szeretnék vissza térni. Amúgy a a tapasztalatok nagyon érdekelnének, mert nekem volt egy pár különleges élményem a vega sággal kapcsolatban. Szerintem itt beszélgethetünk róla, vagy nyissak új topic-ot?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!