Egyik azt mondja h káros ha vegetáriánus vagy. Másik azt mondja nem az, csak valami táplálékkiegészítőt kell szedned. De mit? Mennyit? Utána meg az van írva hogy nem káros. akkor mi az igaz?
azért ez nem igaz teljesen, Kinában kifejeztetten vannak olyan területek ahol szeretik a kutyát, és éttermek is vannak ahol csak kutyából szolgálnak fel...pl shanghai területe!mármint arról biztosan tudom:D na de mi a bajotok a kutyával, ha lesz rá alkalmam akkor biztos eszek azt is...meg kell kóstolni, és nem fújjolni, az hogy elitéljük a kutyaevést az is csak egy kultúrális berögződés...pont ahogy ők meg mást nem szeretnek
2010. nov. 15. 18:06
12/33 anonim válasza:
A kutyaevés a nyomorban tengődő vietnámiak szokása volt. ez tény. A kínaiak érdekességből/turisztikai céllal vették át, azóta el tudom hinni, hogy bizonyos régiókban elterjedt lett. Amúgy nekem teljesen mindegy, mert vega vagyok; pont ugyanannyira sajnálok egy levágott disznót, mint egy kutyát.
2010. nov. 15. 18:13
13/33 bénabéla11 válasza:
én nem tudom hogy honnan ered, de keletázsiában sokhelyen eszik a kutyát, koreában is pl. és sztem majd minden országban a környéken...és nem feltétlen a szegények étele...
pont tegnapelőtt mondta egy kinai lány aki shanghai közelében lakik, vagyis az a szülővárosa, északon pl szeretik a szamarat amit én is kipróbáltam.
2010. nov. 15. 18:18
14/33 bénabéla11 válasza:
hozzáteszem, számomra teljességgel érthetlen h miért vették volna át a kutyaevést a kinaiak "turisztikai céllal"(ha ennek van egyáltalán értelme) olyan területeken ahol nem nagyon jár külföldi...
de még ha feltételezzük is hogy nem mondassz hülyeséget, hogyan esznek a kínaiak turisztikailag kutyát? pl: "nézzétek turisták, én kutyát eszem, gyertek vegyétek meg ti is nagyon jó?!" vagy hogy gondoltad?!:D:D:D
2010. nov. 15. 18:25
15/33 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy előbb a nagyvárosok vették át, mert a nyugatiak érdekesnek /furcsának tartották ezt a dolgot, és később terjedt el más területeken is. De az is lehet, hogy keleten mindig is szokás volt a kutyaevősdi, igazából ezt az egyetemen mondták az keletis professzorok, szóval én elhiszem nekik :D
2010. nov. 15. 18:29
16/33 bénabéla11 válasza:
hát nem tudom, még az is lehet neked van igazad! majd holnap megkérdezem a tanáromat, me amugy itt vagyok kinában, tanulom a nyelvet:D és pont tegnapelőtt egy étteremben mondta az egyik ujdonsult kinai barátom hogy hogy szeretik a kutyát ott délen, én meg mondtam ugyis megyek majd eszek:D
csak aztan itt legyél holnap mert akkor leirom mi volt a válasz!
2010. nov. 15. 18:33
17/33 anonim válasza:
Még a vegán (kizárólag növényi) táplálkozás sem káros!Itt van a szakemberek állásfoglalása: [link]
2010. nov. 15. 19:09
18/33 bénabéla11 válasza:
na, megkaptam a választ, a kutyaevés koreából érkezett kínába de már itt is jó régen űzik...megkérdeztem a tanáromat azt mondta hogy sokkal finomabb mint a többi féle:D meghogy pl van olyan étterem ahol bemész ott a lecsupaszitott kutya mint pl egy birka és te választhatod ki hogy melyik részét akarod enni, hogy mit készitsenek el! meg is kérem majd a haverokat hogy vigyenek el egy ilyen étterembe! majd leirom hogy milyen volt ha gondolod:D
2010. nov. 16. 06:52
19/33 Doruss válasza:
Ez attól függ, hogy mit eszel. Mert ha a sok hús helyett rengeteg szénhidrátot eszel és kevés zöldséget, az tényleg egészségtelen, vagy ha a hús hiánya miatt egyoldalúan táplálkozol. De ha normálisan, változatosan eszel, eszel elég zöldséget, vitamint, fehérjét, akkor nincs vele semmi baj.
2010. nov. 21. 16:40
20/33 CDNS55 válasza:
Mi az igazság? Állj a tükör elé és vizsgáld meg a fogazatod. Ha mindenevőt találsz, abból nagyjából körvonalazódhat, mire van beállítva az emberi emésztőrendszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!