Sok híresség tényleg vegetáriánus, vegán, vagy csak divatból teszik ezt?

Egészségesnek lenni is sikerül sokaknak, attól még hogy te nem szeretnéd hogy így legyen. :)

#31 Igen, sokaknak sikerül egészségesnek lenni, ennek pedig az egyik legfőbb titka a húsevés :)
Pl. itt egy cikk egy lányról, akinek megjött az esze. Érdemes a szöveget is elolvasni és az előtte-utána képeket is megnézni, mennyivel élettel telibb lett az arca.

Nyilván úgy értettem hogy hús nélkül sikerül sokaknak egészségesnek lenni, akárhogy próbálod kicsavarni a szavaim. Sajnállak hogy téged ennyire felkavar hogy mások nem azt eszik ami neked tetszik. :(

Ki akar téríteni? Itt egyedül csak te erőszakoskodsz, hogy szerinted muszáj lenne xy dolgot ennie másoknak, mert neked az tetszik.

Véznák vagy elhízottak.
Lol. Most akkor melyi?

#35 Nem azért, mert nekem az tetszik, hanem mert a kiegyensúlyozott étrendhez minden fő élelmiszercsoportból kell enni, húsból is.
#36 Nyilván nem úgy értettem, hogy aki vegán, az folyamatosan beteg, de ezt te is tudod. Mindenesetre jobban éreznéd magad a bőrödben, ha ennél húst.
#37 Aki a szükséges fehérjebevitelét növényekből fedezi, az elhízott, mivel ez csak úgy lehetséges, ha az ajánlottnál jóval több szénhidrátot visz be. Aki nem, az meg vézna.
#38 Még nem olyan régóta divat a veganizmus, hogy akkora gondokat okozzon ilyen téren. A B12-vitaminhiány nem azonnal károsítja az idegrendszert. Pár év múlva a szektátok miatt meg fog többszöröződni a vakok, süketek és mozgássérültek száma.

Értem hogy te szeretnéd hogy így legyen, de ettől még nem, nem “kell” húst enni a kiegyensúlyozott étrendhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!