Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Sok híresség tényleg vegetáriá...

Sok híresség tényleg vegetáriánus, vegán, vagy csak divatból teszik ezt?

Figyelt kérdés

márc. 31. 15:43
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%

Egészségesnek lenni is sikerül sokaknak, attól még hogy te nem szeretnéd hogy így legyen. :)

ápr. 4. 11:44
 32/48 anonim ***** válasza:
38%

#31 Igen, sokaknak sikerül egészségesnek lenni, ennek pedig az egyik legfőbb titka a húsevés :)

Pl. itt egy cikk egy lányról, akinek megjött az esze. Érdemes a szöveget is elolvasni és az előtte-utána képeket is megnézni, mennyivel élettel telibb lett az arca.

[link]

ápr. 4. 11:48
 33/48 anonim ***** válasza:
57%

Nyilván úgy értettem hogy hús nélkül sikerül sokaknak egészségesnek lenni, akárhogy próbálod kicsavarni a szavaim. Sajnállak hogy téged ennyire felkavar hogy mások nem azt eszik ami neked tetszik. :(

ápr. 4. 12:29
 34/48 anonim ***** válasza:
48%
#33 Felőlem aztán úgy teszitek tönkre a saját egészségeteket, ahogy akarjátok. Csak a vegán propagandával van bajom, hogy más szektákhoz hasonlóan ti is téríteni akartok.
ápr. 4. 12:33
 35/48 anonim ***** válasza:
54%

Ki akar téríteni? Itt egyedül csak te erőszakoskodsz, hogy szerinted muszáj lenne xy dolgot ennie másoknak, mert neked az tetszik.

ápr. 4. 12:55
 36/48 anonim ***** válasza:
50%
Bakker, ezek szerint én egész életemben beteg voltam. Jó tudni. Tudnám, hogy nem voltam betegszabadságon a 17 év alatt, mióta itt dolgozom..
ápr. 4. 13:13
 37/48 anonim ***** válasza:
87%

Véznák vagy elhízottak.

Lol. Most akkor melyi?

ápr. 4. 13:14
 38/48 anonim ***** válasza:
50%
Te, én dolgoztam mozgássérült otthonban, mindegyik evett húst… ops.
ápr. 4. 13:15
 39/48 anonim ***** válasza:
47%

#35 Nem azért, mert nekem az tetszik, hanem mert a kiegyensúlyozott étrendhez minden fő élelmiszercsoportból kell enni, húsból is.

#36 Nyilván nem úgy értettem, hogy aki vegán, az folyamatosan beteg, de ezt te is tudod. Mindenesetre jobban éreznéd magad a bőrödben, ha ennél húst.

#37 Aki a szükséges fehérjebevitelét növényekből fedezi, az elhízott, mivel ez csak úgy lehetséges, ha az ajánlottnál jóval több szénhidrátot visz be. Aki nem, az meg vézna.

#38 Még nem olyan régóta divat a veganizmus, hogy akkora gondokat okozzon ilyen téren. A B12-vitaminhiány nem azonnal károsítja az idegrendszert. Pár év múlva a szektátok miatt meg fog többszöröződni a vakok, süketek és mozgássérültek száma.

ápr. 4. 14:24
 40/48 anonim ***** válasza:
64%

Értem hogy te szeretnéd hogy így legyen, de ettől még nem, nem “kell” húst enni a kiegyensúlyozott étrendhez.

ápr. 4. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!