Sok híresség tényleg vegetáriánus, vegán, vagy csak divatból teszik ezt?
Figyelt kérdés
márc. 31. 15:43
21/48 anonim 

válasza:

Az elefánt is vegán,de nem állnék le vele..
22/48 anonim 

válasza:

Az elefánt növényevőnek született. Az ember nem.
23/48 anonim 

válasza:

Ahogy fentebb írták, a mindenevő azt jelenti, hogy megtudsz élni növényi étrenden is, nem azt hogy kötelező húst enni.
24/48 anonim 

válasza:

Ahogy fentebb írták, a mindenevő azt is jelenti, hogy ahhoz, hogy egészséges és fitt legyél, növényi és állati eredetű élelmiszert is kell fogyasztani.
25/48 anonim 

válasza:

Nem kell.
Tájékozódj.
Tök jó megtudni, hogy én gyakorlatilag egész életemben halott voltam…
26/48 anonim 

válasza:

Én tájékozódok, de a szektás dogmák nem számítanak tájékozódásnak. És egészségesnek lenni nem ugyanaz, mint élőnek.
27/48 anonim 

válasza:

Nem, nem “kell”.
A szervezetednek csak xy tápanyagok szükségesek, nem a hús maga.
28/48 anonim 

válasza:

#27 De a szükséges tápanyagok (pl. fehérje) egy részét nem tudod hús nélkül bevinni úgy, hogy közben másból (pl. szénhidrát) nem viszel be túl sokat. Illetve manapság már tudod különböző műanyagból és vegyszerekből készült vackokkal, de az még egészségtelenebb.
29/48 anonim 

válasza:

Valahogy mégis sok embernek sikerül. Sajnálom, de nem te döntöd el (szerencsére) hogy másoknak mit legyen kötelező enniük.
30/48 anonim 

válasza:

#29 Életben maradni sikerül, de egészségesnek lenni kevésbé. A vegánok általában sápadtak, betegesek és vagy véznák, vagy elhízottak. Rosszabb esetben a B12-vitaminhiány miatt vakok, süketek vagy mozgáskorlátozottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!