Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Sok híresség tényleg vegetáriá...

Sok híresség tényleg vegetáriánus, vegán, vagy csak divatból teszik ezt?

Figyelt kérdés

márc. 31. 15:43
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
62%
Sok híresség tényleg vegetáriánus, vegán, nem csak divatból teszik ezt.
márc. 31. 15:47
 2/48 anonim ***** válasza:
65%
A nagyobb hírességek nem mennek a divat után, hanem ők csinálják, és rajongóik mennek úgymond utánnuk.
márc. 31. 15:57
 3/48 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, de pár éve olvastam, hogy egy vegán influencert lefotóztak miközben halat evett. Utánna magyarázkodott, hogy orvosi javaslatra eszik időnként húst, de arra kérte a követőit, hogy ők ne tegyék ezt.
márc. 31. 15:59
 4/48 anonim ***** válasza:
42%
Mindenki divatból vegán, aki vegán. Az ember egymaga nem tud ilyen hülyeséget kitalálni. De ha arra gondolsz, hogy tényleg az, vagy csak kamuzza, akkor valószínűleg van ilyen is, olyan is. Lewis Hamilton pl. szinte biztosan nem vegán, vegánként nem lenne meg az erőnléte ahhoz, hogy kibírjon egy teljes versenyt.
márc. 31. 16:18
 5/48 anonim ***** válasza:
71%
4-es, miért ne?
márc. 31. 16:23
 6/48 anonim ***** válasza:
65%
A 4-esnek fogalma sincs a bilógiáról, nem látott még pl. gorillát, aki vegán, ennek ellenére nem ajánlatos belekötni!
márc. 31. 17:42
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen sok híresség tényleg vegetáriánus és tényleg divatból teszik ezt.
márc. 31. 18:02
 8/48 anonim ***** válasza:
83%
#7 A gorilla növényevő, az ember mindenevő.
márc. 31. 18:42
 9/48 anonim ***** válasza:
87%
Kivéve a vegákat.
márc. 31. 18:43
 10/48 anonim ***** válasza:
68%

9-es, igen, és?

Én nem vagyok vega, de ettől még tudom, hogy a mindenevő azt jelenti, hogy mindent meg tud enni, nem azt, hogy muszáj mindent megenni.

A disznó is mindenevő, mégis elél a korpán.

márc. 31. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!