Sok híresség tényleg vegetáriánus, vegán, vagy csak divatból teszik ezt?
Figyelt kérdés
márc. 31. 15:43
1/48 anonim 

válasza:

Sok híresség tényleg vegetáriánus, vegán, nem csak divatból teszik ezt.
2/48 anonim 

válasza:

A nagyobb hírességek nem mennek a divat után, hanem ők csinálják, és rajongóik mennek úgymond utánnuk.
3/48 anonim 

válasza:

Nem tudom, de pár éve olvastam, hogy egy vegán influencert lefotóztak miközben halat evett. Utánna magyarázkodott, hogy orvosi javaslatra eszik időnként húst, de arra kérte a követőit, hogy ők ne tegyék ezt.
4/48 anonim 

válasza:

Mindenki divatból vegán, aki vegán. Az ember egymaga nem tud ilyen hülyeséget kitalálni. De ha arra gondolsz, hogy tényleg az, vagy csak kamuzza, akkor valószínűleg van ilyen is, olyan is. Lewis Hamilton pl. szinte biztosan nem vegán, vegánként nem lenne meg az erőnléte ahhoz, hogy kibírjon egy teljes versenyt.
6/48 anonim 

válasza:

A 4-esnek fogalma sincs a bilógiáról, nem látott még pl. gorillát, aki vegán, ennek ellenére nem ajánlatos belekötni!
7/48 anonim 

válasza:

Igen sok híresség tényleg vegetáriánus és tényleg divatból teszik ezt.
8/48 anonim 

válasza:

#7 A gorilla növényevő, az ember mindenevő.
10/48 anonim 

válasza:

9-es, igen, és?
Én nem vagyok vega, de ettől még tudom, hogy a mindenevő azt jelenti, hogy mindent meg tud enni, nem azt, hogy muszáj mindent megenni.
A disznó is mindenevő, mégis elél a korpán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!