Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánusok, ti mit szoktat...

Vegetáriánusok, ti mit szoktatok enni? Reggeli, ebéd, vacsora.

Figyelt kérdés
Főleg azok válaszát várom, akik vdak húst nem esznek, de vegánok is írhatnak.
dec. 22. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

evszaknak es penztarcanak megfelelot

mivel kint dolgozom es alacsony a testtomegem, ezert az ajurveda altal ajanlott, testtipusomnak megfelelo receptek jo reszet kiprobaltam mar

hetvegenkent eszek olyasmit, ami hut, munkanapokon fűtő kajat szoktam

pl

muzli, gabonakasak

upma

kitri

dál gazdagon

ilyesmik

dec. 22. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én lakto-vegetáriánus vagyok.

Reggeli:

Szendvics vegán felvágottal, sajttal, zöldségekkel

Hummusz

Körözött

Tofurántotta

Melegszendvics

Pirítós

Gabonapehely tejjel

Ebéd és vacsora:

Hús- és tojásmentes főtt ételek.

Van ami eleve vegetáriánus, de sok mindent el lehet készíteni húspótlóval.

dec. 22. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire rozskenyeret valamilyen zöldségkrémmel, tökmagkrémmel vagy hummusszal, paprikával és paradicsommal.

Vacsorára rozskenyeret valamilyen zöldségkrémmel, tökmagkrémmel, hummusszal vagy olívaolajjal, paradicsommal, és a parika helyett két- vagy háromféle retekkel, kígyóuborkával.

Ebédre változó, hogy mit eszem, vagy veszek rántott karfiolt/brokkolit/gombát, esetleg cukkinit, vagy azt viszem és eszem, amit főztem. Ma zöldborsófőzelék lesz falafellel.

dec. 23. 01:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Fú hát ebédre konkrétan bármit, fel se lehet sorolni.

Mostanában csináltunk chilis babot, rakott karfiolt, pizzát, mézes-mustáros "húst" rizzsel, lencsefőzeléket, gombapörköltet. Nyáron jöhetnek a mindenféle saláták falafellel.

Reggelire 10-ből 9 alkalommal "overnight oats" van, vacsira szinte mindig szendvics.

dec. 23. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!