Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit egyek vegánként, hogy ne...

Mit egyek vegánként, hogy ne hízzak, de ne is legyek éhes?

Figyelt kérdés

3 hete kezdtem és nem laktat semmi, próbálok egészségesen és nem túl sok kalóriát enni, mert fogyni is szeretnék valamennyit, de hogyan, ha mindig éhes vagyok?

Mik a laktató vegán kaják?

dec. 19. 15:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

6-8-10-es: akkor nem jól fogalmaztál, nem a hiányzó húst, hanem a hiányzó kalóriákat kell pótolni, ami teljesen más dolog.

De egyelöre csak találgatni tudunk, mert a kérdező nem válaszol, nem írja meg, mit és mennyit eszik naponta, enélkül meg nem lehet segíteni, mit változtasson,

dec. 20. 08:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Nyilván legjobb volna kalóriát számolni és némi sport.

Teljes kiőrlésű lisztből készült termékeket.De egyébként érhetsz ez mellett mindent.

dec. 20. 09:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Amiket enni szoktam: szendvics/tortilla, humusszal vagy vegán sajtkrémmel és zöldségekkel, tészta lencse pörkölttel, gyümölcs pl alma, narancs, banán, főzelék, ahhoz mirelit falafel és savanyúság, krémlevesek, tészták, pl sütőtökös "tejszínes", vagy paradicsom szószos kukoricás.
dec. 20. 12:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én ezektől simán jól lakom. Nem lehet, hogy simán másfél adagnyi kajához vagy szokva és most kevesebbet eszel mennyiségre, mint eddig, mert fogyni is akarsz? Nem kell koplalni, ha éhes vagy, egyél amíg jól esik csak ne kipukkadásig. Ez lenne a normális.
dec. 20. 19:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö :Szerintem egy hétig írd fel pontosan, miböl mennyit eszel és számold ki a kalóriákat (kaloriabazis.hu segítségével egyszerü), az élelmiszerek nem rosszak, amiket eszel, de az arányok lehetnek azok, illetve az össz kalória lehet túl kevés
dec. 21. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!