Mit egyek vegánként, hogy ne hízzak, de ne is legyek éhes?
Figyelt kérdés
3 hete kezdtem és nem laktat semmi, próbálok egészségesen és nem túl sok kalóriát enni, mert fogyni is szeretnék valamennyit, de hogyan, ha mindig éhes vagyok?
Mik a laktató vegán kaják?
dec. 19. 15:33
1/15 anonim válasza:
Alapvetően a rost és a fehérje tartalom laktat, így ezeket kéne növelned, pl. egy vörösbabsaláta jutott az eszembe. A kalóriát emelheted, ha mozogsz mellé.
2/15 anonim válasza:
Amennyiben kimerült gyenge vagy akkor vagy éhes , gyenge a bevitt dolog hasznos beltartalma . A gyomorkorgás ürülés emésztés , az étvágy pedig mindig előugrik a semmiből illatra látványra is .
3/15 anonim válasza:
Akkor se lesz igaz, ha minden kérdés alá beírod a témában. :D
4/15 anonim válasza:
Igazán nem értem, a 3-ast miért nem zárták még ki, csak kötözködik értelem nélkül.
Kérdezö miket szoktál enni konkrétan?
Írd le légy szíves pár napodat, mit és mennyit ettél egész nap, akkor könnyebb segíteni.
Vagy a mennyiség nem megfelelö, vagy az összetétellel van baj. Normál esetben a vegán étrend inkább jobban laktat, mint a vegyes.
5/15 anonim válasza:
Szerencsére az eredeti 3-ast törölték, mielött valaki félreérti a válaszokat.
6/15 anonim válasza:
Pl. diót, mogyorót, ezekben sok ("jó") zsír és fehérje van. Persze kb. húsárban vannak, de simán ehetsz minden nap 10-20 dekát, én is azt teszem húsevőként... Vagy zöldségeket, pl. sült tököt, párolt répát. Nem az ételekkel van probléma, csak a hiányzó hús helyett nem eszel semmit, úgy tűnik.
7/15 anonim válasza:
A "hiányzó hús helyett" nem kell semmit enni!
8/15 anonim válasza:
Már hogyne kéne? Legalábbis ha nem volt túl sok eddig sem. Nem ezen fog múlni a fogyás.
9/15 anonim válasza:
Szerintem úgy értette a hetes, hogy nem kell húspótlókat keresni direkt, én pl simán eszek csak zöldséget, hüvelyeseket meg valami fehérjét, mondjuk én nem vagyok vegán, csak nem vagyok akkora hús fan, néha eszem, de általában nem kívánom, de eszek tojást, sajtot, tejtermékeket, a fehérjére külön odafigyelek, pláne reggelikor. Egyáltalán nem szoktam éhes lenni egy ebéd/vacsora után, ugyanúgy egy teli tányér kaját eszem meg, a hús helyén több zöldség van, de akár egy salátával is simán jól lakom, mert teszek bele tojást, csicseriborsót, tonhalat, fetát, stb amihez épp kedvem van, nyilván aki full vegán az mást rakjon bele, de úgy is lehet laktató salátát is készíteni, csak utána kell nézni az alapanyagoknak és kicsit kreatívnak lenni.
10/15 anonim válasza:
#9 Lehet, de akkor miért nem azt írta. Én sem szójafasírtot javasoltam, csak a kiesett kalóriamennyiség pótlását, feltéve ha még belefér a fogyókúrába. Gondolom inkább zsírból fogyna a kérdező, nem izomból, márpedig ehhez kell némi fehérje. Én is kipróbáltam a "vegán" diétát pár hétig, és többet kellett ennem. A sport miatt nem folytathattam, hiába vannak vegán sportolók, de nem volt kedvem egzotikus és drága forrásokból még több fehérjéhez jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!