Növényi táplálkozással hogyhogy olyan sok energiája van az embernek?
Figyelt kérdés
Sok videóban mondják vegánok és amúgy én is tapasztaltam, bár nem vagyok vegán, de volt, hogy próbálkoztam ilyen jellegű táplálkozással. Egy hét után én is úgy éreztem, hogy nagyon energikus vagyok, általában feküdni szeretek, de akkor mindenáron sportolni akartam :D
Én arra tippelek, hogy azért, mert nincs kajakóma, ami a hústól nálam elég gyakori.
ma 14:20
1/2 anonim válasza:
Az állati fehérjéket nehezebb megemészteni, több mellékterméket választ ki a szervezet, emellett a legtöbb ember ezekböl jóval többet eszik, mint ami kellene - ebböl lesz a kajakóma
2/2 anonim válasza:
Mert a friss nyers termés tartalmazza vitaminokat fémeket rostokat enzimeket nem a állati megfőtt hús tej . A természeti népeknél mindig terem valami friss , itt nálunk nem és mi ízekre álltunk rá nem a beltartalomra . A sterillé sült fehérje üres ballaszt , kell az is mert facsart citromon mézen vizen extra hidegben nem lehet kibírni . A húsevés megszokott nem létfeltétel, 60 cfoktól kiég minden hasznos a húsból tejből . A ragadozó mindent megeszik a zsákmányból aztán koplal, férges is lehet . A hús és állati dolgok rothadnak hullamérgeket tartalmaznak és köszvényt vesebajt okoznak, a pasztőrözött steril vegyszeres tejipari dolgok ártanak, a házi tej nem okoz annyi bajt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!