A te napi táplálkozásod, kb. hány százalékban áll növényi táplálékokból?
A 100% nem vega hanem vegán.
Én vega vagyok, a 70-90 %-ot jelöltem mert minden nap iszok tejet, joghurtot, eszek sajtot, és heti szinten eszek tojást.
Ahaaa... A kocsi németül kiejtve pedig nem vegán, hanem vágen.
Élsportolónak vagy nagy betegnek kéne ahhoz lennen, hogy a megevendő eledelemet méricskéljem és azt matekozzam, hogy ebből mennyi a növényi....
Kész... Kérdező te nem vagy komplett, ha ezt csinálod.
Amúgy válaszul annyi, hogy a kajám jóval nagyobb része növényi, mint állati. Húst ritkán eszem, akkor is keveset. (Pusztàn mert nem de szeretem túlzottan.) Tejet, sajtot alkalomszerűen... Tojást sem eszek minden nap... Akkor a többi növényi, ugye? Vagy műanyag? :)
Fogalmam sincs.
Mai nap pl ebédre kínai zöldséges tésztát fogok enni. Ebben van brokkoli, káposzta, répa, pritamin paprika is.
Vacsorára pedig Rizs + Brokkoli + házi fasírt és csemege uborka.
Szóval szerintem olyan 30%-35%-t tuti kitesz a zöldség ma, és a legtöbb esetben hasonlóan eszem.
Vicceskedhetsz, de akkor se ugyanaz a vega meg a vegán.
Ha valaki pl kizárólag csak tojáson él, akkor 100% vega és közben mégis 0% növényi étrendje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!