Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A te napi táplálkozásod, kb....

A te napi táplálkozásod, kb. hány százalékban áll növényi táplálékokból?

Figyelt kérdés

máj. 21. 22:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
a kérdezőt nem is a válaszok érdeklik, hanem, hogy le lett oltva (jogosan) és azokra reagál.
máj. 22. 12:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Rosszul gondolod komám, a válaszok érdekelnek, azért lett a kérdés kiírva. Csak hát ugye egyesek nem bírják ki, hogy ne okoskodjanak, fontos volt tudnom, hogy vega, vagy vegán, eddig aludni sem bírtam nyugodtam, míg ezt meg nem tudtam, biztos sok mindenre fogom használni ezt a tudást...
máj. 22. 12:16
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Használhatod, pl ha legközelebb itt vagy más platformon írogatsz ezekről a dolgokról, akkor már nem fogod keverni.
máj. 22. 12:31
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező ez ugyanolyan mintha valaki megkérdezné tőled hogy van-e kutyád, amire azt mondod hogy igen van. Megkérdezik milyen fajta, erre te azt mondod hogy hát kutya.
máj. 22. 12:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Még sosem mértem le, de annyi biztos, hogy minden étkezéskor eszem állati és növényi eredetű táplálékot is.
máj. 22. 16:47
 16/19 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
85%

Igyekszem úgy alakítani az étrendem hogy kb. 10% a gyümölcs, 20% a hús/tojás, 30% a gabonaféle és 40% a zöldség, ez tehát kb. 80%.

Hétvégén viszont elengedem magam, azt inkább ne számoljuk bele :D

máj. 22. 18:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudtam szavazni, mert a 95-99%-ra nincs opció. Vega vagyok, de nem teljesen vegán. Csak annyi állati fehérjét eszem, amennyi a pogácsára szórt sajtban és a tejcsokiban van, meg amennyi tojás a rántott karfiolban, brokkoliban, gombában, amit néha veszek. Ha magamra főzök/sütök, nem használok semmi állatit. Ja, és a kereken 70%, 50%, 30%, 10%-os melyiket jelölje?
máj. 23. 00:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Pontatlan a kérdés. Súly, térfogat vagy kalória százalék alapján?

Az állati eredetű dolgok általában térfogatarányban nehezebbek/kalóriadúsabbak.

máj. 29. 12:26
 19/19 anonim ***** válasza:
8~ Az az új Ráma reklám óriási hülyeség, az év egyik legnagyobb hülyesége! Mindent megértek, vegán is legyen bárki, én is jobban szeretem a margarint vagy a kevert vajkrémeket... De teljesen növényi margarin nem lesz ugyanaz a teavajjal!
szept. 24. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!