Minden ami állati eredetű az egészségtelen rossz és minden ami növényi eredetű az meg jó, ki lehet mondani, hogy a növényi táplálkozás egészségesebb és tovább élsz?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 07:40
2/15 anonim válasza:
Nem tudom azért jelentsem a kérdést, mert kitaláció, vagy azért, mert provokáció.
3/15 anonim válasza:
Bő olajban sült krumpli vs kefir. Nutellás kenyér vs sült hal. stb
Én utóbbiakat tartom egészségesebbnek. És még nagyon sok példát lehet hozni. Növényi eredetű alatt lehet, hogy sokan a kertész salátára asszociálnak, de szinte minden tömény szénhidrátot tartalmazó étel is növényi eredetű.
4/15 anonim válasza:
Ilyen butaságot szerintem még a vegánok sem állítanak...
5/15 anonim válasza:
Alapvetően az ember húsevő ami ronthat az élet ciklusán de ha figyelsz a helyes a bevitelre ugyanúgy sokáig élhetsz.
A vegetáriusoknsk sokszor inkább az állatok védelme a fő cél.
Biztosan egészségesebb de az életkort sokszor a gének határozzák meg.
6/15 anonim válasza:
Nem, főleg, hogy már a talaj, víz is tele van mindennel.
7/15 anonim válasza:
Nem. Nem a hús az egészségtelen, hanem az, aki minden nap azt eszi zsírosabbnál zsirosabban elkészítve
9/15 anonim válasza:
Ha akarod kimondhatod, miközben a növényi eredetűek jó réstóze gén manipulált.
Akkor?
Az egyensúly a lényeg egy életen át..
10/15 anonim válasza:
2# Szép kis alak lehetsz, hogy egy ilyen kérdésnél is mindjárt a jelentgetés jut eszedbe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!