Tudnál hús nélkül élni?
Hozzáállás függvényében nagyon sok étrend/életmódváltás kezdődik javuló közérzettel a placebo hatás miatt. Még az átállás előtt meggyőzik magukat, hogy ez egészséges és nagyon jó lesz nekik. Szemben azzal, amikor valaki negatív hozzáállással kezd egy diétát és bemagyarázza magának, hogy éhezni fog, rossz ízű lesz a kalóriaszegényebb étel.
Pontosan ugyanarról szoktak beszámolni azok is, akik carnivore/ketó és azok is, akik vegán étrendre állnak át. Javuló emésztés, energikusság, fiatalosabbnak, szellemileg frissebbnek érzik magukat, stb.
Aztán eljutunk oda, hogy a statisztikák szerint 5 éven belül 80-85% visszatér az eredeti étkezési szokásaihoz.
Szia! Elkuldened ezt a statisztikat? Koszi
Mert en nagyon nem ezt latom a kornyezetemben. De nyitott vagyok a velemenyem megvaltoztatasara, ha van alapja.
Úgy élek, 21 éve, gyerekkorom óta.
Én akkor nem tudnék élni, ha húsevésre kényszerítenének.
Nem, mi? Mert nincs ilyen statisztika, csak a fejedben.
Tudom, felfoghatatlan, de nem mindenki ezen az oldalon éli az egész életét. Egyébként a 38-as kommented jelzi, hogy nem voltál te nyitott lószarra se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!