Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Tudnál hús nélkül élni?

Tudnál hús nélkül élni?

Figyelt kérdés
Ha mától többet nem ehetnél húst, meddig bírnád?
júl. 10. 16:11
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
79%
Ritkán eszem igazi húst, talán havonta 1x, felvágottakat/szalámikat viszont mindennap. Valószínűleg kibírnám hús nélkül, hiszen amúgy is ritkán eszem, de nem szeretném kibírni. A hús jó dolog, az állatölés nem, nem vagyok képmutató, ezért nem leszek vegán, bármennyire is sajnálom az állatokat, én szeretek húst zabálni.
júl. 26. 19:37
 32/39 anonim ***** válasza:
29%
Több, mint hét éve nem ettem húst, nagyon jól bírom. Én szoktam mondjuk "műhúsos" hamburgert enni néha-néha, vega "párizsit" vagy "virslit", stb, ha megkívánok valami ilyesmit. A hússal nekem sosem az volt a bajom, amilyen íze van, én sok húsos kaját szerettem, csak az elveimmel ellenkezik, hogy halott állatokat egyek (vagy élőket, haha).
aug. 14. 13:45
 33/39 A kérdező kommentje:
július 11.e óta nem ettem húst :D emésztésem teljesen rendbejött...
aug. 14. 14:05
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

Na ugye.

aug. 14. 14:13
 35/39 anonim ***** válasza:
66%

Hozzáállás függvényében nagyon sok étrend/életmódváltás kezdődik javuló közérzettel a placebo hatás miatt. Még az átállás előtt meggyőzik magukat, hogy ez egészséges és nagyon jó lesz nekik. Szemben azzal, amikor valaki negatív hozzáállással kezd egy diétát és bemagyarázza magának, hogy éhezni fog, rossz ízű lesz a kalóriaszegényebb étel.

Pontosan ugyanarról szoktak beszámolni azok is, akik carnivore/ketó és azok is, akik vegán étrendre állnak át. Javuló emésztés, energikusság, fiatalosabbnak, szellemileg frissebbnek érzik magukat, stb.

Aztán eljutunk oda, hogy a statisztikák szerint 5 éven belül 80-85% visszatér az eredeti étkezési szokásaihoz.

aug. 14. 14:18
 36/39 anonim ***** válasza:
32%

Szia! Elkuldened ezt a statisztikat? Koszi

Mert en nagyon nem ezt latom a kornyezetemben. De nyitott vagyok a velemenyem megvaltoztatasara, ha van alapja.

aug. 14. 14:21
 37/39 anonim ***** válasza:
14%

Úgy élek, 21 éve, gyerekkorom óta.

Én akkor nem tudnék élni, ha húsevésre kényszerítenének.

aug. 21. 11:25
 38/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem, mi? Mert nincs ilyen statisztika, csak a fejedben.

aug. 21. 11:29
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, felfoghatatlan, de nem mindenki ezen az oldalon éli az egész életét. Egyébként a 38-as kommented jelzi, hogy nem voltál te nyitott lószarra se.

[link]

aug. 21. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!