Meg tudnál enni 5000 db vmilyen csokit 1-2 hét alatt?
Figyelt kérdés
Csak random írtam egy kérdést. xD
Jó érzés lenne?
#csokoládé #meg tudnál enni
2014. ápr. 1. 22:55
1/10 anonim válasza:
Nem. S nem lenne jó érzés, én még élni akarok, nem is kevés ideig.
2/10 anonim válasza:
Abszolút, de valószínűleg megutálnám azt a fajtát.
Másik: ki fog utána lefogyni helyettem?
4/10 anonim válasza:
Nagyon sok, most így hírtelen nem is tudok olyat mondani ami tartósan menne lefelé. Elég kényes a szám, 1 tábla csoki képes kikezdeni a szájpadlásom pl, arról nem beszélve hogy ha lehet kerülöm az édességet mert rossz tudomásul venni a lyukas fogat. Ennyi mennyiség pedig heteken belül elindítaná a folyamatot
6/10 anonim válasza:
Nem, mert annyira nem szeretem a csokit.
7/10 anonim válasza:
360 darab csoki / nap, ha 2 héttel számolom, 720 ha 1 el...
Nemtudom melyik a legkisebb csoki, de még abból is elég lehetetlen ekkora mennyiséget egy nap megenni, szerintem 2. 3. nap gyomorrontás lenne a minimum.
8/10 anonim válasza:
Nem, és valószínűleg egy nap csokievés után már egyáltalán nem is kívánnám.
9/10 anonim válasza:
Mini Milka 4.6 gramm, abból kéne 3 percenként megenni egyet, még így is 1.6kg csoki egy nap alatt. Nem mondom hogy lehetetlen, de nem szívesen próbálnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!