Tudok már pár éve, sose szerettem a húst, én azt bírtam nehezen amikor muszáj volt azt ennem.
júl. 10. 17:00
12/39 anonim válasza:
Valószínűleg túlélném, de hogy magamtól tennék ilyet, az esélytelen.
Mi értelme lenne?
Ártanék vele magamnak, ártanék a környezetemnek, ártanék az állatoknak...
Tulajdonképpen kizárólag hátránya van, mindenféle előny nélkül.
Mi lenne ennek a következménye?!
Hogy egészségtelenül étkezzek, és hozzájáruljak, az amúgy is tömeges faj kihaláshoz?
Hát azért ennyire barbár barom nem vagyok!
júl. 10. 17:01
13/39 anonim válasza:
15 eve elek hus nelkul, es eletem vegeig fogom birni.
Vannak vegan elsportolok, egyre tobben, es eleg jol teljesitenek. Olvass utana.
júl. 10. 17:06
14/39 anonim válasza:
Nagyon nehezen. Egyszer kipróbáltam egy hétre hogy nem ettem húst, de nagyon rossz volt. Sosem éreztem magam tele, mindig éhes voltam vagy nagyon hamar megéheztem újra. Nyilván ha nem lenne más opcióm, előbb-utóbb átlendülnék a holtponton és tudnék hús nélkül élni, viszont ezt nem akarom. Engem nem érdekel ki mit eszik, amíg nekem sem akarják megmondani hogy mit (ne) egyek.
júl. 10. 17:21
15/39 anonim válasza:
Simán, most is csak ritkán fogyasztok.
júl. 10. 17:21
16/39 anonim válasza:
"Vannak vegan elsportolok, egyre tobben, es eleg jol teljesitenek. Olvass utana"
Nem sikerült értelmezni a kommentem? Nem azért nem vagyok vegán, mert vegánként nem lehetnék élsportoló. Pontosan tudom, hogy rengetegen vegán élsportoló létezik. Leírtam, hogy azért nem vagyok vegán, mert a pusztán növényi alapú étrendre való átállás extrém nehézséget jelente nekem, ez a nehézség pedig jelenleg nem fér bele.
júl. 10. 17:23
17/39 anonim válasza:
Nem, kb semmi más nem maradna, zöldséget egyáltalán nem eszek, gyümölcsöt is csak évente párszor max
júl. 10. 18:00
18/39 anonim válasza:
Hús nélkül simán tudnék élni, de hal, tojás, tejtermék nélkül biztosan nem.
júl. 10. 18:25
19/39 anonim válasza:
Uhh, ez durvan egeszsegtelen.
júl. 10. 18:30
20/39 anonim válasza:
Hús nélkül meg lennék, de a változatos étrendet szeretem, ha abból kikerül a hús, túlélem, de mondjuk heti legalább 2-3 alkalommal úgy jól esik. De a zöldségeket, tojást, túrót gyakran fogyasztom hús nélkül is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!