Tudnál hús nélkül élni?
Figyelt kérdés
Ha mától többet nem ehetnél húst, meddig bírnád?júl. 10. 16:11
22/39 anonim válasza:
Nem. Egyszer volt, hogy egy napig nem ettem húst, de tiszta depressziós és lehangolt lettem, ami aztán egy kis kolbásztól elmúlt.
24/39 anonim válasza:
Nem tudnék. Valószínűleg évtizedekkel rövidítené meg az életem.
25/39 anonim válasza:
Haha
A huseves elobb roviditi meg evtizedekkel az eleted
27/39 anonim válasza:
Már miért rövidítené meg? Szerintem semmi baj ha valaki nem akar vega lenni mert nem szeretné, de miért kell ilyen kifogásokat kitalálni? :D
28/39 anonim válasza:
Nem kifogás, a veganizmus nem egy egészséges étrend, vagy legalábbis ember számára étrendkiegészítők nélkül messze nem optimális. Pont annyira nem, mint a ketogén. A jó híre régi, hibás kutatásokra és élelmiszeripari propagandára épül, amit a lifestyle bulvár magazinok a mai napig nyomnak.
29/39 anonim válasza:
De itt szó se volt a veganizmusról....
30/39 qkker1 válasza:
"Hús nélkül simán tudnék élni, de hal, "
A hal mióta nem hús?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!