Mi a különbség a "divat vega" és a rendes vega között?
Az hogy rólad mit gondolnak, milyen vega vagy azt passzolom
Aki azt írta hogy akik a közösségi médián posztolják állandóan
Hmm..van benne valami de az is lehet hogy látott valami dokufilmet és "felnyílt"a szeme és most mindenkit ráakar venni
Én divat vega voltam egy ideig.
Volt egy csaj aki nagyon tetszett és imponálni akartam neki, ezért azt kamuztam h vegán vagyok.
Aztán összejöttünk és bárhova mentünk nem ehettem húst. Ha nem volt velem titkolni kellett, aztán már féltem h a család, haverok elkotyogják neki szóval már sehol nem ettem húst, csak otthon néha sutyiba.
Végül kb fél év után nagy hűhőval "visszatértem" a húsevéshez. Utána meg bűntudatom volt, végül bevallottam neki az egészet. Jól kiröhögött és elmondta h végig tudta az egészet, csak direkt szivatott, kiváncsi volt meddig megyek el. De nem utált meg v ilyesmi, azóta is jókat röhögünk ezen.
Ami meg az előnye h annyira azért meg tudtam szeretni a húsmentes kajákat, hogy mostmár kb feleannyi húst eszem mint előtte (kb csak 2 naponta eszem húst). Viszont azt h ehetek tejterméket, sajtot, azt meg nagyra becsülöm. A vegetariánus az oké, de a full vegán életmód nekem nagyon nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!