Mi a különbség (a nevéből is kifolyólag érthetőn kívül) a rendes 4 tojásos száraz tészta és a tojás nélküli durum búzából készült tészta között?
Figyelt kérdés
egészségesebb? nem hizlal annyira?2010. febr. 19. 13:08
1/4 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom,hogy a nagyüzemben készült tészták mindegy hány tojásos áll rajta,ízetlen és köze sincs a( házi )igazi tésztához.
Viszont piaci árusítóknál,zölcségboltban is található
szuper minöségü száraz tészta.
2/4 anonim válasza:
Semmivel nem egészségesebb,csak rosszabb,mint a házitészta.Azt sem tudni,hogy a 4 tojás 1 kiló vagy 10 kiló lisztben van-e?
3/4 anonim válasza:
olcsóbb előállítani és tovább felhasználható.Felhasználási szempontból: A tojásérzékenyeknek szuper.Főzni célszerűbb magasabb hőmérsékleten(sósabb vízben,az ugye magasabb hőfokon forr)a durumtésztát.
4/4 anonim válasza:
ma 18:32-es: az, hogy hány tojásos annyit jelent, hogy 1 kiló liszthez ennyit adnak a gyúrás során - lehát nem lehet 10 kiló...
A durumbuzának magas a sikértartalma és ezért nem szükséges hozzá tojást adni, úgy is lehet rendes száraztésztát késziteni belöle, és ahol tradicionálisan azt termelnek, ott egyszerübb úgy gyúrni belöle tésztát.
Egyik se egészségesebb, csak most a durumbuza a divatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!