Dreamworld kérdése:
Szerintetek a tojás mennyire számít vegetáriánus ételnek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 14:33
11/17 anonim válasza:
Lehet hogy a petesejtje, de mivel nincs megtermékenyítve, nem akadályozod meg vele egy kiscsibe megszületését. Én egyébként eszem húst, volt mikor nem, és akkor úgy éreztem jól magam, most meg így. Aki elítéli bármelyik oldalt, az egyszerűen korlátolt. Még ha évszázadokkal ezelőtt Európában bele is haltak volna a náthába a vegák, vegyük bele egyrészt hogy már nem évszázadokkal ezelőtt van, éppen ezért fürdünk is naponta, nem úgy mint évszázadokkal ezelőtt, remélem ennyire azért nem vagy hagyományos, kedves 12:35-kor válaszoló!
12/17 anonim válasza:
10-28 18:59nek. India szerte évszázadok óta, jól írtad!Volt ideje az evolúciónak, de a mi szervezetünk a vegyes táplálkozásra van beállítva. Az eszkimók éhen halnának, és megfagynának fókazsír nélkül!
Tudd mire van szükséged, ne a divat vezéreljen.
13/17 anonim válasza:
Én úgy gondolom, arra születtünk hogy húst IS együnk. Tehát mindent mértékkel, nem szabad csak növényt, vagy csak húst enni. Yin és Yang kiegészítik egymást. Ha már az őskorban is lettek volna vegák, akkor nem tarthatnánk itt, ahol, és nem lenne internet, ahol ezen lehetne vitázni. A természet úgy akarta, hogy húst is együnk, megértem persze a vegákat, de hát a növények is élőlények. Itt a földön (a növények kivételével)csak úgy képes valami fenntartani magát, hogy közben valami mást elpusztít. Ezt nem ártana figyelembe venni, aki pedig csak divatból csinálja, az legalább olyan álszent és undorító mint a túlbuzgó keresztények.
14/17 anonim válasza:
Szerintem ehetik a vegák, mert az még nem tudatosan élő lény, szóval nem hívhatjuk állatnak, de még növénynek sem.
15/17 anonim válasza:
Én ovo-lakto vega vagyok. Tojást eszek, bár rántottaként pl. nem, csak sütikben stb.
És azért nem eszem húst, mert egyrészt nincs gusztusom egy halott állat tetemének elfogyasztásához, másrészt pedig nem az a lényeg, hogy az az állat, amit megeszel tud-e beszélni, vagy olyan magas szinten, mint az ember gondolkodni, hanem hogy képes-e érezni a fájdalmat.
L/14
16/17 anonim válasza:
Kivánci vagyok hogy a vegánok pizzát se esznek abba is van tojás.
17/17 anonim válasza:
Durumtésztáról hallottál, pizzás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!