Nem vagyok vegán sem vegetáriánus. Egy vírusfertőzés után két évig vegetáriánus voltam, de csak azért, mert nem bírtam a húst. Aztán lassan visszaszoktam, eszem húst, halat, de csak méértékkel, mert nem kívánok többet. Semmi elvi alapja nincs, annyit eszem, amennyit kívánok. Az állatvédelmi okból vegánokat lenézem. Hülyék. Az állatok a tápláléklánc részei, ők is megesznek téged és egymást, ha rajta vagy az étlapjukon és lehetőségük van levadászni. Pont. Kicsit sem sajnálom őket, semmivel sem jobbak az embernél, biológiailag az ember is az állatvilág része, csak volt annyi esze, hogy kitalálja az állattenyésztést, így ma nem kell vadásznunk. De ettől még semmi lelki gondot nem okoz nekem sem megenni egy szelet sonkát, sem felvenni egy nercbundát (van), vagy felvenni egy bőrcipőt (szintén van).
jan. 20. 20:54
12/17 anonim válasza:
11
Függetlenül attól, hogy van-e értelme a vegánságnak, elég merész dolog kijelenteni, hogy valaki hülye, csak azért mert máshogyan látja a világot. Érnek majd még meglepetések az életben.
jan. 21. 21:29
13/17 anonim válasza:
99% növényi táplálkozást folytatok, de nem vagyok vegan, másra nem terjed ki, és nem is etikai okbóp csinálom.
jan. 22. 10:57
14/17 anonim válasza:
Ne sajnáld a Siót. A java részük csak 12-25% gyümölcstartalom, a többi cukrozott víz.
jan. 25. 00:41
15/17 anonim válasza:
Az ember a táplálékláncban elfoglalt helye és a fogazata alapján mindenevő.
Hogy mit eszel, az egyéni döntés, se nem szégyen, se nem dicsőség.
jan. 25. 00:44
16/17 anonim válasza:
Valójában a fogazata alapján pl a disznófélék mindenevők…
Az ember fogazata egyáltalán nem hasonlít a disznófélékhez…
Egyedül azért mondják, hogy mindenevő fogazatunk van, mert se nem tarajosak a zápfogaink—>húsevő, se nem recések—>növényevő…
És akkor mi más lehetne, mint mindenevő…
Egyetlen egy állat van, akiére kísértetiesen hasonlít a fogazatunk, az pedig a gorilla. A gorilla mit eszik 99%-ban? Gyümölcsöket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!